13.04.2018 09:13

To-åringene har ankommet Furuheim!

Vi ser lyst på fremtiden og stallen fylles opp av flotte unghester. Nils Munkhaugen sine 2-åringer har ankommet Furuheim og de ser utrolig flotte ut etter en periode hos Henrik Thompsen. Han har temt, trent og stelt godt med dem. 

Noe av det mest spennende som travtrener er å jobbe med unghester. Vi har fått inn de fire første 2-åringene og neste helg kommer det fire til. 

 Te Amo Corazon 2-års hingst e. Trixton u. Chocolatique 

Vi gleder oss til å starte arbeidet med denne flotte herremannen. Te Amo Corazon kjøpte Nils Munkhaugen på åringsauksjonen på Bjerke i fjor. Et flott individ med en herlig utstråling. Vi gleder oss til å jobbe med Te Amo Corazon!

 Fast Cash 2-års hoppe e. Ready Cash u. Beverly B.R.

Fast Cash er ei flott hoppe med stammen i orden. Med Ready Cash som far og Beverly B.R. som mor har hun alle forutsetninger til å kunne lykkes i løpsbanen. Ei flott hoppe som vi gleder oss veldig til å jobbe med. Eier er Nils Munkhaugen. 

 Chocostile 2 års vallak e. Ken Warkentin u. Nagille 

2-årige Chocostile er en flott type, som har gitt et fint inntrykk så langt. Henrik Thompsen har vært fornøyd med hesten og det skal bli gøy å se utviklingen utover året. Eier er Nils Munkhaugen. 

 Rock Me 2-års vallak e. Great Challenger u. K.L.M. Lindy

Rock Me er en flott hest, som Henrik Thompsen har likt siden første kjøretur. Han har et flott trav og legger mye "mark" under seg. Vi har allerede prøvd han på bane og hesten ga et veldig godt inntrykk. Vi gleder oss til fortsettelsen. Eier er Nils Munkhaugen. 

Det er som du ser mange flotte unghester på stallen og vi jobber med å få frem flotte unghester, som vi forhåpentligvis skal se i de store klassiske løpene i årene som kommer. Det er nå og utover vi skal legge grunnlaget. - Tom Erik Solberg!