15.04.2018 22:30

Nye flotte 2-åringer har ankommet stallen

Nye unghester har ankommet stallen på Furuheim. Run To You, Thai Poseidon, N.Y. Envole Moi og Gabriel Barsk ser alle utrolig flotte ut og vi gleder oss veldig til å jobbe med disse individene utover sommeren. 

Flere av Nils Munkhaugen sine toåringer har nå ankommet stallen på Furuheim. Alle hestene ser utrolig flotte ut og de er velbygde og fine. Det er gode stammer på alle hestene og forhåpentligvis kan vi se flere av disse i toppen av unghestløpene når den tid kommer. 

Run To You 2 års hingst, e. S.J.`s Caviar u. Christina Rose (Bror til topptraveren Born In The U.S.A.)

 Thai Poseidon 2 års hingst, e. Muscles Yankee u. Bether Always (Bror til Thai Goodwill)

N.Y. Envole Moi 2 års hingst, e. Explosive Matter u. Camargue I.T. (Brot til Nancy America og N.Y. Couer De Soleil)

Gabriel Barsk 2 års hingst, e. Orlando Barsk u. K.L.M. Linedancer

Alle hestene har funnet seg godt til rette på stallen vår. De spiser og drikker godt og er pigge og glade i luftegården noe som er et godt tegn. Vi skal ta noen turer med hestene allerede til uken og det blir noen spennende måneder fremover. 

Akkurat nå sitter jeg i bilen på vei hjem fra Sørlandet. Det ble ingen seier i kveld, men to andreplasser ble det med henholdsvis Anazai og Abby Sisa. 

Valle Ask travet et meget sterkt løp i H.M. Kongens Pokalløp i går hvor han ble tredje. Hadde et håp på at vi skulle bli sluppet til tet av Torbjörn Jansson, men han ville kjøre i tet med Zitor. Han holdt med tanke på det tøffe løpsopplegget meget bra og jeg var veldig godt med hestens prestasjon. Han tapte kun for to veldig gode hester i klassen. Tekno Eld og Lome Diamant er tøffe hester, som viste i fjor at tilhører de beste i årgangen, men med tanke på løpet Valle Ask gjorde i går ser jeg lyst på sesongen. Han måtte gjøre det meste av jobben selv og fullførte strålende helt inn i mål. 

Valle Ask fra gårsdagens løp på Bjerke (Foto: Hesteguiden.com)

Han kom i mål på sterke 1.26,3/2100 meter og rundet også millionen innkjørt noe vi er veldig godt fornøyde med. - Tom Erik Solberg!