18.04.2018 11:00

Tom Erik Solbergs V76 forslag

Tom Erik Solberg er av landets beste kusker og er utrolig pålest på hva som skjer i banen. Solberg vil hver onsdag og lørdag gå igjennom sine oppsitt under "Tom Eriks Hjørne" og samtidig sette opp et spillforslag som du kan kjøpe her på www.vinnerbongen.no

Denne onsdagen har jeg kjøre fri, så det blir å følge med løpene på Rikstoto Direkte. Det er fine spilleløp og med jackpot i spillet blir det hele ekstra interessant. 

Har dannet meg et inntrykk av flere av hestene, som stiller til start i kveldens omgang og satt opp tre spillforslag. Et lite, middels og stort forslag. 

 

 

Bygger spillet ut fra disse holdepunktene: 

V76-6: 10 Bossum Faksen - Jan Roar Mjølnerød

Bossum Faksen tok en imponerende seier med Ole Christian Kjenner etter lang pause sist. Tom Erik Solberg tror Jan Roar Mjølnerød legger på til to strake med hesten. (Foto: Hesteguiden.com)

10 Bossum Faksen føler jeg er omgangens beste holdepunkt. Han kom tilbake etter lang pause sist og Jan Roar Mjølnerød hadde hesten sin vel forberedt til oppgaven. Han var ikke helt 100 prosent i aksjonen, men vant likevel på en imponerende og overbevisende måte. Gjentar han den innsatsen i kveld skal vinnersjansen være god. Min første banker! 

V76-7: 4 Derby D`estino - Magne Olsen

4 Derby D`estino er herdet i den knallharde årgangen med Ferrari B.R. & co. Den nyblivende 5-åringen har fått to løp i kroppen og jeg la merke til hesten på Leangen under V75 omgangen sist. Han så utrolig spretten og fin ut. Hesten vant på lette ben og så nærmest ukjørt ut i målgangen. Dette er en herlig traver og når Magne Olsen sender hesten ned til Bjerke antar jeg han har klare ambisjoner. Min sjansebanker. 

V76-3: 4 Rano Hilda - Lars Tore Hauge

4 Rano Hilda er ei hoppe jeg har fulgt med på i Bergen. Hun har ikke seier i programraden, men hoppa til Lars Tore Hauge har travet veldig fine løp uten å få full uttelling. Hun har stått vanskelig til, men fullført bra i løpene. Nå står hoppa perfekt til spormessig og møter overkommelig selskap. Hauge tar nok ikke den lange turen til Bjerke uten ambisjoner. Et godt objekt i omgangen. 

 

 

 

Til slutt ønsker jeg alle lykke til med spillet i kveld - Tom Erik Solberg! 

Innleveringsfrister i kveld på Bjerke travbane

V76: 19.00

V5: 20.05

Dagens Dobbel: 20.45