19.05.2018 08:51

Tom Erik vurderer sjansene og kommer med V75 forslag

Hei, Tom Erik her. I dag har vi stor sport i vente på Jarlsberg. Hans Petter Tholfsen skal æres med flotte 3 åringer på startstreken. DNT`s 4 åringsløp ble også et fint løp. Her kommer stallhesten min Ghazi B.R til start. Spor 8 var ikke det vi håpet på, men gleder meg uansett til å komme i gang med han. Photo Lavec er en annen hest fra stallen, han kommer ut i eliteløpet fra spor 1. Vi gleder oss til denne dagen.

Vi har en stor helg i vente denne helgen. Først og fremst så gleder jeg meg til årsdebuten med Ghazi B.R i V75-6. Han har trent fint og er godt forberedt til løpet. Spor 8 bak bilen, var selvfølgelig ikke det jeg håpet på. Håper naturligvis på tempo i løpet. Høyest sannsynlig tar jeg opp fra start. Uansett, gleder meg til å sette meg bak han i løp!

 Ghazi B.R og Tom Erik (Foto:Toril Clemensen)

Photo Lavec kommer ut i V75-5. Han har hatt litt utur i det siste, og ikke kommet riktig inn i løpene. Han har fått et fint førstespor, og jeg kommer til å kjøre til litt. Vi prøver å kjøre i tet. Men kommer en hest som Muscle Hustle i 06-07 fart, så får vi prøve oss i rygg på han. Men i utgangspunktet, kommer vi til å gjøre et forsøk på å kjøre foran.

 

 

I V75-2 skal jeg kjøre Mo Line. Hun er vel først og fremst trippelaktuell. Men løpet er åpent, så helt borte er hun ikke om man garderer.

Ellers så kommer Valle Ask ut i løp igjen til onsdag. Var veldig fornøyd med han på Bjerke sist. Og denne gangen står han på langt tillegg. Han fungerte også fint i amerikanervogn sist, skal regnes til onsdag.

Uken ellers. Så har den vært ganske rolig kjøremessig for min del. Var synd at ikke Teddy Gutten Støen ikke fungerte slik vi håpet på i løpet på onsdag. Det er iallfall konstatert at det ikke er noe i veien med den seneskaden han har hatt tidligere. Så vi får håpe man finner årsaken til han ikke fungerte. En gammel kjenning som fungerte etter lang pause var Garli Moe Garlin. Han startet på søndag på Sørlandet. Hesten til Tor Martin Moe var totalt overlegen, vant med 50-60 meter. Inntrykket var solid og det var artig å sitte bak han igjen.

 

 

For dere som vil være med i spillet på Jarlsberg. Har jeg satt opp et lite forslag. Vi gleder oss til dagen med fint vær og god sport!