12.04.2018 11:10

Uløselig V76 på Bjerke!

Ingen spillere klarte å prikke de syv rette vinnerne i gårsdagens V76 omgang på Bjerke travbane. Dermed overføres drøye millionen til jackpot på samme bane neste onsdag!

(Bjønnum Baus og kusk Per Vetle Kals i V76-1  Foto: Hesteguiden.com)

5 Bjønnum Baus og kometen Per Vetle Kals vant første avdeling som et sjettevalg. 4-åringen etter Moe Odin har travet sterke løp i det siste og han fikk endelig full uttelling som et sjettevalg i spillet i går. Unge Kals mente Bjønnum Baus har mye å hente utover våren/sommeren, så det skal bli spennende å følge hesten videre gjennom sesongen. 

(3 Selma Frecel sammen med trener og kusk Marius Høitomt  Foto: Hesteguiden.com)

3 Selma Frecel tok karrierens andre seier i går. Nok en unggutt sto i sentrum. Marius Høitomt har innledet trenerkarrieren på beste måte og i går hadde han en stor dag på landets hovedbane. Marius selv kusket 4-års hoppa Selma Frecel. Han kjørte offensivt og fikk teten etter drøye 500 meter. Høitomt jr. stakk inn mot den siste svingen og fikk de lengdene han trengte. Raja Mirchi-datteren skvatt unna til enkel seier og tok en imponerende seier i V76-2. Hoppa var et tredjevalg i spillet. 

(10 Bokli Teddy sammen med Helene Kolle   Foto: Hesteguiden.com)

Montèløpet hadde en klar favoritt i Arnspik. Han hadde ikke sin beste dag og rotet seg vekk med galopp. 10 Bokli Teddy startet på Klosterskogen mandag hvor han ikke var som best, men i går viste han seg fra sin beste side under sal. Unge Helene Kolle fikk sjansen som rytter på Geir Flåten-trente Bokli Teddy. Det var ingen tvil om at montè var en gren som passet Bokli Teddy. Han fungerte prikkfritt i aksjonen og Helene Kolle utførte jobben på beste måte. Dotterud Teddy-sønnen var en stor overraskelse i spillet og var den største årsaken til at ingen kom til mål i gårsdagens V76-spill!

(Favorittspilte 6 Handsome Hank sammen med Eirik Høitomt  Foto: Hesteguiden.com)

Morten Juul pleier som allltid å ha vel forberedte hester da han tar turen over "dammen" med sine hester. Den dyktige dansken har innledet året på en imponerende måte hjemme i Danmark og i går tok han turen til Bjerke. Juul hadde med seg blant annet den 4-årige norskeide 6 Handsome Hank, som var gjort til favoritt blant spillerne. Dette viste seg å være helt riktig. Eirik Høitomt kjørte med klare ambisjoner og favoritten satt vel plassert i tet etter 500-meter. Han fikk kamp helt til døra av sønnen Marius Høitomt og Bongo, som travet et solid løp, men han klarte aldri å ta seg forbi favorittspilte Handsome Hank som vant sikkert. 

(3 Above From De Hess sammen med kusk Herman Tvedt  Foto: Hesteguiden.com)

Nok en favoritt innfridde spillernes forventninger i V76-5. 3 Above From De Hess, som også hun er trent av Marius Høitomt viste seg fra sin beste side i går. Herman Tvedt var kusk for dagen og han styrte hoppa resolutt til tet. Fra den posisjonen hadde hoppa full kontroll og vant med krefter på lager på 1.14,9/2100 meter. Fortsettelse følger for Above From De Hess!

(10 Muscle Mack sammen med Erlend Rennesvik  Foto: Hesteguiden.com)

Nok en overraskelse kom i V76-6. Amerikanskfødte 10 Muscle Mack har hatt mye problemer opp gjennom karrieren, men nå ser det ut som Karoline Krogh Hansen virkelig har funnet ut av den flotte Muscle Massive-sønnen. Erlend Rennesvik kjørte et prkkfritt løp med hesten, som fikk fine rygger underveis. Da han fikk full marsjordre ned oppløpet avgjorde han enkelt og vant med krefter i behold på 1.16,7/2600 meter. Hesten var et 7-valg i spillet og en overraskelse for spillerne. 

(Herlig oppløpsduell i V76-finalen hvor 2 Rolf Martin vant.  Foto: Hesteguiden.com)

I avslutningsløpet var det nok en ungdom som viste seg frem. Denne gangen var det ungjenta Mari Løve som vant med egne 2 Rolf Martin. Løve kjørte seg tidlig til tet og 8-åringen har vist seg å være veldig god fra nettoppp tet. Han fikk kamp ned oppløpet av favoritten 9 Frøyu Petter og Geir Vegard Gundersen, men Rolf Martin svarte sikkert opp og viste fin innstilling. Rolf Martin var et fjerdevalg i V76-finalen. 

 

(V76 rekka onsdag 11 april.)