13.04.2018 12:00

Giveitgasandgo klar til å gi gass på Solvalla!

Stall Hamre sender både Waffle Cone og Giveitgasandgo til Solvalla førstkommende tirsdag. Vi har tatt en telefon til Frode Hamre og begge hestene er klare til dyst!

Det er flotte løp på Solvalla førstkommende tirsdag med mange gode hester på startstreken. Stall Hamre sender et par veldig interessante hester til Solvalla og vi har har snakket med Frode Hamre om hestene. 

Fyraåringsserie för ston

1 Waffle Cone - Erik Adielsson (V64-3)

Waffle Cone i seiersdefilering under påsketravet på Klosterskogen  Foto: Hesteguiden.com

Frode Hamre: "Waffle Cone gjorde sin plikt i årsdebuten og hoppa vant løpet. Hun var nok noe tung i kroppen, men hun har fått mye tung trening i vinter. Hun har fått lette jobb etter løpet på Klosterskogen og virker veldig fin i de siste jobbene hjemme. Normalt skal hun ha gått mye frem med lløp i kroppen. Sporet ble helt perfekt og Erik Adielsson (kusk) kjenner henne godt fra tidligere. Waffle Cone skal normalt ha en god vinnersjanse fra disse forutsetningene."

Dartster F:S lopp

9 Giveitgasandgo - Erik Adielsson (V64-5)

Bilde av Giveitgasandgo fra Vinnerbongen reportasjen tidligere i år

Frode Hamre: "Giveitgasandgo hadde ikke noen løp i Norge, så vi valgte å ta han ut i dette løpet. Han møter gode hester som Lionel og Volstead for å nevne noen. Spor 9 var det beste sporet vi kunne fått. Han skal få et snilt løpsopplegg og vi skal bygge han opp mot 4-års eliten på Solvalla under Elitloppshelgen, som er et stort mål vi har satt oss. Der er det 500.000 kroner i førstepremie og vi håper å ha Giveitgasandgo i toppskikk den siste helgen i mai. Hesten har trent veldig fint igjennom hele vinteren og man kan merke at det er en hest litt utenom det vanlige. Han har aldri gått 2100 meter tidligere, men vi tror ikke det skal være noe problem. Han har hevdet seg godt i statene og dette er en traver vi har ambisjoner med. Vi er veldig spente på å se hesten i løpssammenheng."