17.04.2018 12:36

Gratis tips til Vincennes tirsdag

Vinnerbongen har hatt enorm flyt med sine "eksperten" andelslag til Frankrike. Flere "potter" og store gevinster via våre andelslag. Vi serverer våre vurderinger til kveldens V4 løp på Vincennes gratis. Vi har også satt opp et par spill til V4 og Dagens Dobbel. Vil du også prøve et at våre "eksperten" andelslag gjør du det under fanen "Eksperten" !

Vincennes er hovedarenaen for trav i Frankrike. Den enorme travbanen som ligger utenfor Paris byr i kveld på spennende spilleløp. Vi gir i kveld våre vurderinger til løpene og håper du som kunde kan dra nytte av våre vurderinger. Vi legger også med et par spill forslag til både V4 og Dagens Dobbel spillet. 

Eric Raffin er blant Frankrikes beste i både sulky og i sadelen. Han kan fort ta et par seire også i kveldens omgang på Vincennes.  Foto: Eirik Stenhaug (NR)

V4-1:

4 Bohemian Rhapsody har vært igjennom et tøft wintermeeting. Dette er en voldsomt kapabel traver, som har en veldig dyktig rytter i Camille Levesque. Hun pleier som regel å ta vel vare på sjansene og uten tull i kveldens løp bør Bohemian Rhapsody ha en solid vinnersjanse. 5 Captain Sparrow er hesten vi rangerer nærmest. Får dyktige Eric Raffin i sadelen noe som aldri er noe minus. Captain Sparrow har voldsomme fartsressurser og får han spare speeden sin i det lengste kan han runde de fleste til slutt. 10 Bolide Jenilou og 7 Caduceus De Baux er outsidere, som er aktuelle på bredere gardering.

V4-2:

Er et 3-års løp for hopper og det er flere gode damer på startstreken. Mathieu Mottier kusker ei god hoppe i 6 First Princess, som har vunnet to strake seire på en imponerende måte. Det ser ut som det er mye utvikling i denne dama. Hun møter ikke kasteballer i kveldens løp, men fortsetter hun den fine trenden kan hoppa legge på til sin tredje strake fulltreffer. 11 Fleche Bourbon har vært overbevisende i tre strake seiersløp. Sébastien Guarato trener hoppa, som har mye å gå på. Skal absolutt regnes med sjanse på ny. 3 France Voirons har gjort to fine innsatser så langt i karrieren. Det er ei flott hoppe å se til i banen og vi blir ikke overrasket om hun gir favoritt duoen kamp. 5 Fortune Du Taco og 10 Flicka Lucaxelo skal regnes på ytterligere gardering.

V4-3:

Veldig åpent montèløp hvor det fort kan skrelle. Mange urutinerte hester og galoppen ligger på lur for de fleste hestene. Skal man være trygge spiller man alle hestene i løpet. 2 Fuego De Touchyvon har vi fått gode rapporter på. Hesten rotet seg vekk sist, men holder han seg til trav kan han vinne dette løpet. Han har mye fart, men kan galoppere. Feilfritt kan hesten være en vinner i løpet. 6 Forbes Delo kommer sikkert til å få et offensivt opplegg i kveldens løp. Yoann Lebourgeois pleier å være veldig offensiv i løpene og det vil han nok være i kveld også. 11 Farceur Ace kan være en spennende garderingshest. 3-åringen har gjort fine innsatser uten å få full uttelling. Det kan han fort få i kveldens løp.

V4-4:

Amatørløp i finalen hvor det kan skrelle. Vi vil varsle for 13 Volubilis Rose som har vist flott form i sine siste starter. Dette er en hest, som ikke vil bli mye betrodd i finalen og bare det klaffer litt underveis kan sjokket være et faktum. 5 Cortney Visais får en dyktig kusk i sulkysetet og står samtidig fint til på strek. Hesten har travet fine løp i kulissene og vi blir ikke overrasket om 5 Cortney Visais er først på streken. 7 Carnac Du Houlbet har slitt med mye helseproblemer opp gjennom karrieren, men hesten har potensiale for en topp plassering. Han må dog fungere for å vinne løpet. Outsider. 14 Vin De Loire er en sterk hest, som tåler å gjøre mye grovjobb selv underveis. Det blir helt sikkert et offensivt opplegg og hesten må regnes på gardering.