18.04.2018 08:46

Gratis tips til Jägersro galopp

Vår galopp ekspert Kristian Gimmingsrud kjenner galoppen bedre enn de fleste. Han gir deg også en innføring i galoppen under fanen "galopp" på forsiden. Onsdag er det lunsjgalopp på Jägersro og Kristian har jobbet grundig med omgangen! 

Jægersro galopp er vertskap for lunsjgaloppen i dag. Det er mulig å spille V4, V5 og Lunsj Dobbel. Det er fortsatt litt tidlig på galopp sesongen og derfor fortsatt litt uviss form på årsdebutantene. Noen små felter, men fortsatt gode sjanser for en liten gevinst. 

V4-1: En åpen handicap (løp hvor hestene bærer vekt slikt at de skal på sin besteprestasjon komme likt i mål) innleder V4 spillet. Vi dekker opp med alle 8, men ønsker du å sjanse litt så rangerer vi hestene som følger: 3 Fighter Carlras som alltid går gode løp på dagens bane, 5 Label og 7 Miss Chockolate som begge gikk bra i årsdebuten. Deretter rangerer vi 2 Zaghant og 6 Hurricane Emerald som årsdebuterer, men behersker baneunderlaget godt.
 
 
V4-2: 1 Mrs. Loreen er den lokale stjernen og har en meget god vinnersjanse. Fra Norge kommer 3 Appelina som er en sterk utfordrer.  Vil du spare tar du 1 banker ellers så skal du være igjennom med disse 2 hestene.
Appelina sammen med Jan Erik Neuroth skal prøve å utfordre goe Mrs. Loreen i V4-2 på Jägersro galopp i dag. (Foto: Eirik Stenhaug NR) 
 
V4-3/V5-1: 12 Pitch Perfect gikk veldig bra i debuten og selv fra dårlig startspor blir den vårt førstevalg. 4 Ove kvalifiserte meget bra og trener strålende. favoritt og for oss første utfordrer til 12 Pitch Perfect. 1 Good Eye skuffet i fjor, men med blinkers (maske rundt øynene) for første gang og fra bra startspor kommer den med på vår kupong. Det samme gjør 2 Cara Blanca som trener finfint. Ønsker du ytterligere markeringer er 9 Hedgerow Fizz og 5 Torello våre forslag.
 
 
V4-4/V5-2: Et sprinterløp hvor starten blir svært avgjørende avslutter v4 spillet. Et vidåpent løp hvor alle hestene kan vinne og vi streker av for alle startene på vårt V4 forslag. For du som ønsker å sjanse litt så anbefaler vi å ta 2 Dardenne, 4 Breakdancer og 3 Heman Cross.
 
V5-3: 2 Be My Academy har vunnet i sine 4 siste årsdebuter og kan gjøre det igjen! 3 Stricker blir nok den hardeste utfordreren i et lite, men kvalitetsfyllt felt. Vi spiller billig i V5 og nøyer oss med disse to hestene på forslaget.
 
 
V5-4: Et handicapløp for amatørrytterne borger ofte for overraskelser. Vi nøyer oss med 2 markeringer i V5 spillet da vi synes at enten 2 Expensive eller 4 Boldbob bør ta seg av dette.
 
V5-5: V5 spillet avsluttes med løp for araberhester og ut i fra tidligere prestasjoner skal dette bli en kamp mellom 2 Al Raha og 8 Mad Makz.
 
Innleveringsfrister i de forskjellige spillformene er som følger:
V4: 12.45
V5: 13.30
Lunsj Dobbel: 13.30
 
Vil du være med på et av våre andelslag finner du dem her: https://vinnerbongen.no/eksperten
 
Vi har satt opp spillforslag til både V4, V5 og Dagens Dobbel, som du finner i tips-saken. Lykke til med spillet - Kristian Gimmingsrud!