18.04.2018 15:21

Jackpot fest i V76-spillet

Drøye millionen ligger ekstra i syverpotten denne onsdagen. Vinnerbongen har gravd dypt i løpsarkivet for å finne de beste objektene opp mot kveldens omgang. På lørdag serverte vi både Odd Herakles og Sordo, som herlige utgangshester. Nye delikatesser på Bjerke i kveld?

Jackpot i V76 spillet på Bjerke denne onsdagskvelden og herlige forutsetninger. Vinnerbongen har tipsene klare for salg og vi kan love deg gode objekter i omgangen. 

Vi har funnet frem et holdepunkt, som vi mener skal ha en topp vinnersjanse i sitt løp. Vi byr også på en 2-prosenter, som utgangshest og vinner denne, så er de fleste spillere "sjakkmatt", men ikke vi! 

Her er kveldens overskrifter: 

Ruskeli Blesa imponerte i seiersløpet sist. Blir det ny triumf i kveld sammen med Vidar Hop? (Foto: Hesteguiden.com)

V76-1:

Gode montèhester i klassen møtes til dyst i innledningsløpet. Vi byr på en utregningsvinner direkte! 

V76-2:

Mange usikre kaldblodshester i V76-2. Vi byr på en klar utgangshest!

V76-3:

Mange spillere klør seg i hodet, men vi har jobbet intenst i dette løpet. Vi byr på et par friske drag, som vi mener skal ha gode sjanser i kveld! 

V76-4:

Photoshoot O.S. har vist kalasform i det siste, men her byr vi på et supersjokk av de sjeldne. Er det her de fleste settes "sjakkmatt"?

V76-5:

Mietor seiler opp som stor favoritt sammen med formkusken Adrian Solberg Akselsen. Er det så lett at hesten bare vinner? Vi gir deg svaret! 

V76-6:

Bossum Faksen vant til tross for lange pause sist, men var kanskje ikke som aller best i aksjonen? Hva mener Vinnerbongen om hesten til Mjølnerød? Er det omgangens holdepunkt, eller er det duket for skell?

V76-7:

Jackpotkronene skal fordeles og vi byr på en lekkerbisken i finalen. Denne vil du ikke gå glipp av! 

 

Tipsene kan du kjøpe her: https://vinnerbongen.no/dagens-tips

 

Vi byr på en rekke spennende andelslag på "eksperten" i denne jackpotomgangen. De finner du her: https://vinnerbongen.no/eksperten

Innleveringsfrister i kveld på Bjerke travbane:

V76: 19.00

V5: 20.05

Dagens Dobbel: 20.45