19.04.2018 08:32

Grundige analyser til Øvrevoll

Vinnerbongen vil tilby gratis tips til Øvrevoll i kveld og fyldige analyser til løpene av vår galoppekspert Kristian Gimmingsrud. Han kjenner miljøet, banen og flere ryttere bedre enn de fleste. Når galoppsesongen på Øvrevoll går i gang gir det en ekstra vårfølelse !

For oss galoppelskere er det alltid en ekstra vårfølelse innfor årets første løpsdag på Øvrevoll. Sesongen innledes i kveld (torsdag), og det er brukbart med starthester.
Det spilles V4 og V5 til denne løpsdagen og siden alle løpene som inngår i disse spilleformene er handicapløp, så er vanskelighetsgraden på topp. Det er alltid vrient å vite hvilke trenere som har hestene langt framme og et ekstra hurtigjobb kan flytte hestenes prestasjon fram mange lengder.
 
Daglig leder på Øvrevoll, Thomas Gjelsaas ønsker alle hjertelig velkommen til Øvrevoll, (Foto: Eirik Stenhaug)
 
Mer enn 50% av hestene i V5 spillet står oppstallet på Øvrevoll og 35% av hestene i V4. Disse opp mot hverandre har vi en god forhåndsoversikt på, mens jokerne er hester utenfor banen og hester fra Sverige.
 
De hestene som allerede har starter bak seg har alltid et fortrinn på denne årstiden, og 3-åringene har det stort sett tøft i samløp mot eldre hester. Vi vil i løpet av dagen komme med tips og fyldige omtaler av alle startende hester, samt litt trenerintervjuer og rapport fra banemester John Fortune.
Vår oppgave skal være at du etter hvert lærer deg å mestre galoppspillets finesser og får forståelse og øker mestringsgraden om hvordan man kan finne gode vinnere innen galoppen. Det kan virke vrient ved første øyekast, da det er flere parametere som legges til grunn enn ved travløp, men mange av de samme elementene er de samme. Har du spørsmål så send oss disse på info@vinnerbongen.no så skal vi gjøre det vi kan for at du skal etter hvert bli en god og habil galoppspiller. 
 
Innleveringsfrister Øvrevoll galopp torsdag: 
V5: 19.30
V4: 20.20