19.04.2018 15:54

Topputbetaling på Klosterskogen?

Vinnerbongen serverte praktfull informasjon på Nora Noark i går på Bjerke. Vi kan love flere herlige drag på Klosterskogen i kveld. Bankeren er per nå ikke favoritt i spillet og vi mener hesten har topp vinnersjanse !

Det ble sukess på Bjerke i går og vi tror på ny opptur i kveld. Klosterskogen har vist seg å være en lønnsom bane for oss siden oppstarten. Flere store gevinster og blant annet en kasse. Til omgangen i kveld byr vi på en rekke snadderobjekter, som per nå ikke er mye påaktet av spillerne. Her kan det absolutt gi solid gevinst!

 

Enjoyable har vunnet på Klosterskogen tidligere i år. Blir det ny seier i kveld? (Foto: Hesteguiden.com)

 

Kjøp dagens tips her: https://vinnerbongen.no/dagens-tips

 

 

Her er våre overskrifter: 

 

V65-1: Vi serverer dynamitt direkte. Ga et herlig inntrykk forleden og vi tror det er grønt lys. Vi gir deg tordentale direkte!

V65-2: Mange klør seg i hodet, men her har vi et par drag, som det virkelig lukter svidd av! 

V65-3: Varmet som en rund million i forkant av løpet sist og formen skal være solid. Topp vinnersjanse til gaveodds?

V65-4: Her serverer vi et herlig objekt, som treneren hele tiden har holdt høy. Formen er god og vi tror skrellen kan være et faktum! 

V65-5: Rolf Martin blir blytung favoritt. Er det snakk om en klink vinner, eller kan det være duket for en herlig delikatesse, som sørger for solid utbetaling. Trykk kjøp og få klar tale! 

V65-6: Dagens beste spill for oss. Hesten ga et voldsomt inntrykk forleden og her sover spillerne i timen. Dette er hesten, som setter de fleste spillere "sjakkmatt", men ikke oss! 

 

Innleveringsfrister Klosterskogen: 

 

V65: 18.55

V5:  20.05

Dagens Dobbel: 20.30

 

Lykke til med kveldens spill!