21.04.2018 10:34

Enorme objekter til V75 Forus

Vinnerbongen har servert sine kunder kanonobjekter igjennom hele uken. Nora Noark sto først på vår rangering onsdag, og var et åttende valg i spillet! Torsdag serverte vi tredjevalget Bajozzo H.R. som omgangens beste banker og i går var det Tortuga Bi som var omgangens beste holdepunkt. Vi lover nye skarpe vurderinger i dag! 

Ønsker du våre tips må du velge (V75) pakken under "Espen`s Travtips". Deretter fyller du inn fornavn, etternavn, din e-postadresse og et ønsket passord. Du vil deretter få tilsendt dine tips direkte til din mailboks. 

Vinnerbongen har servert sine kunder kanonvurderinger gjennom hele uken. Mange har slått på tråden og takket for fine "spillepenger". Nora Noark var et objekt, som mange av de som kjøpte våre tips fikk god nytte av på onsdag. 

 

 

Torsdag var det Bajazzo H.R. som sørget for at mange Vinnerbongen kunder kunne hente fine penger i alle spilleformer. 

Vinnerbongen sine tips har ogsså vist seg å være et godt verktøy for du som vil finne de virkelig gode objektene opp mot spillomgangene i Norge. Flere av våre kunder har spilt inn mye penger ved å følge våre vurderinger, som sendes ut hver eneste dag. 

 

 

 Duellen mellom Donatomite og Ferrari B.R., vi gleder oss! (Foto: Hesteguiden.com) 

 

 

Dette er dagens overskrifter til løpene på Forus: 

 

V75-1: Kleppe Slauren er per nå omgangens største favoritt etter den strålende innsatsen på Klosterskogen sist. Er det bare å løpe til lukene, eller kan årest sjokk komme her? Vi gir deg tordentale direkte! 

 

V75-2: Tears In Heaven har noe å slekte på som søster av Born in The U.S.A. og viste noe av potensiale sitt sist. Hun blir klar faovritt i løpet, men er det bare å kjøpe spill? Vi serverer gull! 

 

V75-3: Hoppeløpene er som vanlig åpne. Hvordan analyserer Vinnerbongen dette løpet mon tro? Trykk kjøp og få klar tale! 

 

V75-4: Oioioi, for et inntrykk denne delikatessen ga både i varming og i løp sist. Denne hesten blir helt bortglemt, men her er vi på ballen. Kan være hesten som sender de fleste "sjakkmatt"!

 

V75-5: Tangen Elvira var heroisk i nederlaget sist på Bjerke. Blir det revansje i kveld eller kan det være duket for en hest som er helt bortglemt? Her byr vi på noen skarpe objekter, som per nå ikke er rørt i totoen? 

 

V75-6: Kjell Håkonsens Minneløp står foran oss og vi gleder oss til duellen mellom Ferrari B.R. og Donatomite. Hvem vinner? Vi gir deg svaret!

 

V75-7: Millionene skal fordeles og her serverer vi ellevill info. Vi har tatt telefonen opp og snakket med en kusk som har klokkertro på sin hest. Denne er ikke blant de mest betrodde. Millionene skal fordeles! 

 

 

 

Vil du kjøpe våre tips gjør du det her: https://vinnerbongen.no/dagens-tips

 

Ønsker du å være med på et av våre "eksperten" andelslag finner du de her: https://vinnerbongen.no/eksperten

 

 

Vinnerbongen kusken Tom Erik Solberg har også satt opp et V75 forslag. Det finner du her:

 

 

 

Innleveringsfrister Forus lørdag: 

V5: 14.10

V75: 15.00

V4: 16.06

Dagens Dobbel: 16.50

 

Lykke til med dagens spill!