22.04.2018 11:18

Nye kremobjekter på Jarlsberg søndag

Vinnerbongens Espen Edvardsen vil være på plass på Jarlsberg travbane denne søndagen for å følge alt som er av varminger på plass. Dette har vist seg å være en suksessfaktor på våre "Eksperten" bonger tidligere. I går serverte vi herlig info på omgangens beste objekt Balaine, som innfridde våre forventninger til fulle. Nye kremobjekter på Jarlsberg i kveld.

Vinnerbongen har servert sine kunder knallsterke objekter gjennom hele uken. Nora Noark på onsdag, Bajazzo H.R. på torsdag og i går var det Balaine, som innfridde våre forventninger til fulle. 

Det er nye muligheter i kveld på Jarlsberg og vi byr på en rekke spennende drag i kampen om søndagskronene. Vi serverer en deilikatesse i Dagens Dobbel, som rett og slett så fantastisk ut i forkant av løpet sist. Denne hesten kan vi tjene meget fine penger på i alle spilleformer i kveld. 

 

Time For Money blir favoritt i innledningsløpet sammen med Ole Johan Østre. (Foto: Hesteguiden.com) 

 

Her er kveldens overskrifter: 

V65-1: Time For Money har travet sterke løp i det sist. Blir det money på hesten til Diana Olsson i kveld? Vi gir deg klar tale! 

V65-2: Varmet som en rund million forleden og ga et blendende inntrykk. I kveld skal vi ta oss betalt! 

V65-3: Monteløpene gjør at mange klør seg i hodet. Vi byr på en herlig utgangshest, som vi tror skarpt på i kveld! 

V65-4: Ajaz seiler opp som omgangens største favoritt, men det er kaldblods i lavt grunnlag. Hva tenker vi om dette løpet? 

V65-5: Royal Baby ga et blendende inntrykk i årsdebuten sist. Blir det seier i kveld, eller kan det være duket for supersjokk? Vi gir deg vår analyse! 

V65-6: Pengene skal fordeles og her serverer vi dynamitt. Dette er det du som kunde vil like. Takk for maten! 

 

Tipsene kan du kjøpe her: https://vinnerbongen.no/pakke/1

 

Innleveringsfrister Jarlsberg søndag: 

V65: 18.15

V5: 19.15

Dagens Dobbel: 19.35

 

Lykke til med spillet!