24.04.2018 04:05

Verdens beste vallak?

I går var det klart for årsdebut for fjorårets Svenske Derby vinner, Cyber Lane. Og hvilken stil det var på Johan Untersteiner traveren.  Seier nummer 17 i start nummer 20, ble av det enkle slaget for Raja Mirchi sønnen. Nå kan det bli duell mot vår egen Ferrari B.R i København den 13. Mai. Vi tror Cyber Lane for tiden er verdens beste vallak.  Listen over de 10 vallakene med mest inntjening gjennom alle tider, finner du i denne saken.  Løpet ser du også her.

Cyber Lane hadde spor tre bak startbilen og kjørte seg til tet ut av første sving. Han fikk dempe farten og nøyde seg med 1.14,2 første 1000 meter. Valakken la inn 09 fart siste 500 meter. Vinnertiden ble 12,3/2140 meter. Trener Johan Untersteiner satt som vanlig i sulkyen . Se løpet her:

Mange hevder at valakker ikke får like mye tøffhet og mangler det lille ekstra ift hingstene. Vi har ikke tenkt å mene noe om dette. Listen under her viser de 10 med mest inntjening gjennom alle tider. Og vi kan iallfall slå fast at dette er hester som har vært grådige i premiefatet! Klikk på bildet for å se hvem de 10 er.

  Victory Tilly er den vallaken gjennom alle tider som har tjent mest penger. Hvor mye klarer Cyber Lane å samle inn? En ting er sikkert. Det stopper iallfall ikke på de ca 7,2 mill SEK han står med på bok etter gårsdagen. Kilde SophiaPedigrees.com