27.04.2018 14:12

Jackpot fest på Åby fredag

Drotning Silvias og Konung Gustaf pokalløpskvalifiseringer på Åby denne fredagskvelden med jackpot i spillet. Det ligger hele 935.170 kroner ekstra i sekserpotten og det kryr av spennende objekter i omgangen! 

Det er som sagt kvalifiseringsløp til Drotning Silvias og Konung Gustaf pokalløp på Åby i kveld. En kvalitetsfylt meny med flere spennende hester på startstreken.

 

Daniel Redén trener fjorårets Hambletonian vinner Perfect Spirit som gjør en spennende start i V64-6. (Foto: Eirik Stenhaug NR) 

 

Vinnerbongen har lagt ned mye jobb i menyen og her er våre overskrifter: 

V64-1: Vamp Kronos kommer tilbake etter lang pause og blir stor favoritt direkte. Er det snakk om en vinner, eller kan det smelle direkte? 

V64-2: Et herlig løp står foran oss og vi har funnet en klar utgangshest. Dette er en traver langt utenom det vanlige! 

V64-3: Dibaba er ei herlig hoppe, som stort sett alltid presterer på topp. Blir det seier i kveld, eller kan det skrelle. Vi gir deg svaret! 

V64-4: Her kommer vårt beste objekt i omgangen. Ga et blendende inntrykk sist og skal absolutt regnes med sjanse i kveld. Denne kommer til å gi solid odds i alle spilleformer. 

V64-5: Who`s Who imponerte voldsomt i sitt siste seiersløp. Nå stå han foran sin ilddåp. Blir det ny seier, eller blir konkurransen for tøff? 

V64-6: Et herlig løp avslutter finalen og her gir vi deg klar tale! Løp til lukene. 

 

Ønsker du å kjøpe tipsene til Åby ligger disse for salg her: https://vinnerbongen.no/pakkekampanje/10

 

Innleveringsrister Åby fredag kveld: 

V64: 19.30

Dagens Dobbel 20.56

 

Vinnerbongen kommer til å være på plass med to personer på Åby igjennom hele helgen. Dette for å følge varminger og skaffe den beste infoen før bongene skal leveres. Vil du være med på et av våre "Eksperten" andelslag får du kjøpt disse her: https://vinnerbongen.no/eksperten

 

 

Lykke til med kveldens spill!