12.05.2018 10:30

Blir det ny Vinnerbongen suksess på Bjerkebanen

Bjerke travbane har vist seg som en særdeles innbringende bane for våre kunder. Flere milliongevinster har det blitt på nettopp Bjerke og høydepunktet var kassa i V75-spillet hvor fire kunder kunne dele hele 16 millioner i fjor. Det kan bli ny suksess i kveld hvor det kryr av interessante spillobjekter! 

Gulljackpot på Bjerke i kveld hvor du som kunde kan vinne hele 18 millioner kroner om du er alenevinner! 

 

Vinnerbongen tok hjem 16 millioner i fjor. Blir det ny suksess på samme bane i dag? 

 

Dagens omgang ser utrolig spennende ut på forhånd hvor det kryr av spillbare hester både i V5- og V75-spillet. Som vi var inne på i ingressen har vi spilt inn enorme penger på nettopp Bjerke travbane, som har vist seg som en favoritt bane for oss. Flere "kasser" har det blitt og høydepunktet kom under klasseløpshelgen i fjor hvor fire kunder, som invisterte i en "eksperten" andel til 795,- kroner stk. kunne dele hele 16 millioner kroner i V75-spillet. 

Drømmen lever hver eneste dag!

 

Rofstad Odin er omgangens største favoritt i V75-spillet. Blir det en "walk in the park" for Garberg-traveren? (Foto: Hesteguiden.com) 

 

Grunnlaget blir lagt via våre daglige tips og rangeringer, som du kan kjøpe her på hjemmesiden. Tipsene har vist seg å være en god oppskrift for våre kunder, som vil finne de hestene med mest spillverdi opp mot hver enkelt omgang. 

 

Her er dagens overskrifter:

 

V5-1: Oioioi, for et herlig objekt som innleder dagen. Dette kan være objektet som fyller opp lommebøkene direkte. Vi tror skarpt på denne delikatessen! 

V5-2: Lome Perla viste flott form sist og blir hardt betrodd. Kan det bli ny seier, eller får hun kamp til døra? Vi gir deg klar tale! 

V75-1/V5-3: Et herlig spilleløp innleder dagen på Bjerke og her serverer vi dynamitt direkte. Du kommer til å like vår grundige analyse av løpet! 

V75-2/V5-4: Et dynamittobjekt blir dratt frem og innfrir denne våre forventninger, så er mange "sjakkmatt" direkte! 

V75-3/V5-5: Rofstad Odin er på alles lepper og hesten til Bjørn Garberg seiler opp som omgangens største V75-favoritt. Er det spill mot et mål? 

V75-4: Noir Noir sto for en råsterk prestasjon sist, men her skal vi virkelig servere en gavepakke av de sjeldne. Vi tror det kan være grønt lys! 

V75-5: Balaine vant som vårt beste objekt på Forus sist og sørget for at våre kunder kunne juble helt frem til utbetalingslukene. Blir det ny luketømming i dag? 

V75-6: Code Bon blir klar favoritt til tross for spor 12. Vi har en herlig analyse av løpet og går denne analysen slik vi ønsker blir det fest i spillet! 

V75-7: Millionene skal fordeles i spillet og hva hadde smakt bedre enn indrefilet til slutt. Takk for maten! 

 

Code Bon sto for en råsterk innsats på Sørlandet sist. Blir det finaleseier for den flotte traveren i dag? (Foto: Hesteguiden.com)

 

Vil du kjøpe et av våre "Eksperten" andelslag finner du dem her: https://vinnerbongen.no/eksperten

Vinnerbongen tilbyr "Tipspakke" denne helgen til V75 løpene på Bjerke lørdag og Charlottenlud travbane søndag. Denne pakken koster 299,- kroner og den kan du kjøpe her: https://vinnerbongen.no/pakkekampanje/12

 

 

Innleveringsfrister Bjerke travbane lørdag 12 mai:

V5: 14.10

V75: 15.00

V4: 16.06

Dagens Dobbel: 16.50

 

Lykke til med dagens spill!