26.05.2018 09:24

Jackpot i V75 spillet på Solvalla lørdag

Elitloppslørdagen står for tur og det er V75 med jackpot. Hele 20 millioner ekstra i syverpotten og fantastiske spilleløp. Vinnerbongen byr på en solid banker og et par objekter, som det virkelig lukter svidd av. 

Elitloppslørdagen står for tur med Harper Hanovers Lopp i spissen. Dessverre har Carat Williams blitt strøket fra løpet, noe som satte en stor demper på løpet. 

Det er dog flere fine løp denne lørdagen og en rekke gode og ikke minst spennende hester kommer til start. Vinnerbongen har jobbet iherdig de siste dagene for å gi deg som kunde de beste forusetninger til å vinne noen kroner denne helgen på Solvalla. 

 

Ønsker du å kjøpe våre V75 tips til Solvalla finner du dem her: https://vinnerbongen.no/pakke/6

Helgepakken med tips til både V75 lørdag og søndag finner du her: https://vinnerbongen.no/pakkekampanje/15

 

Örjan Kihlström kusker blant annet Double Exposure, Michelangelo Ås og Call Me Keeper, som alle er mye betrodd i dagens V75 på Solvalla. Blir han dagens kusk? (Foto: Eirik Stenhaug NR) 

 

 

Her er lørdagens V75 overskrifter: 

 

V75-1: Blir det disco på lørdag? Eller kan favoritten store favoritten Disco Volante stå for fall direkte? Vi gir en spennende analyse! 

 

V75-2: To herlige hester setter vi inn i A-puljen. Begge har gitt enorme inntrykk i sine siste starter og ingen av disse er favoritter i løpet per nå. Takk for maten! 

 

V75-3: Double Exposure har ikke fått vinne i sine to siste starter, men formen er god. Er det grønt lys i dag for Kihlström og Redèn? 

 

V75-4: Diamantstoet og i dette løpet har skrellen kommet flere ganger. Her serverer vi en delikatesse, som vi tror sterkt på! 

 

V75-5: Coktail Fortuna har vært imponerende i to strake seiersløp. Her serverer vi dynamitt, som vi skal tjene gode kroner på i lukene! 

 

V75-6: Klass 1 finalen ble en perle. Mange herlige travere stiller til start og her byr vi på et par meget gode hester, som vi tror skarpt på! 

 

V75-7: Call Me Keeper seiler opp som favoritt i og med Carat Williams er strøket. Hvilket ess drar Vinnerbongen opp av ermet her mon tro? 

 

Vil du være med å spille med oss på "eksperten" finner du våre andelslag for salg her: https://vinnerbongen.no/eksperten

 

 

Innleveringsfrister Solvalla lørdag 26 mai: 

V4: 12.40

V75: 14.30

V5: 15.45

Dagens Dobbel: 16.58

 

Lykke til med spillet!