31.05.2018 12:14

Hvordan ser tipsbrevene ut?

Vinnerbongen får mange henvendelser om hvordan tipsbrevene ser ut. Tipsutsendelsene har vist seg å være en god oppskrift for våre kunder, som ønsker å komponere egne spill og ikke minst kunder som ønsker å spille vinner, plass, tvilling, trippel og Dagens Dobbel opp mot hver enkelt omgang. 

Tipsbrevene som Vinnerbongen lager daglig er grunnmuren i alt av spill som blir levert via "eksperten". Vi bruker enormt med tid i løpsarkivene daglig for å gi deg som kunde de beste forutsetninger til å vinne på trav. 

Det skal sies at det kan forekomme strykninger, varminger og info opp mot omgangen etter at vurderingene blir sendt ut, som kan føre til endringer i våre "eksperten" spill. 

Trav er ferskvare og det er mange elementer som spiller inn før bongene skal leveres, men tipsene som du kan kjøpe er det vi legger til grunn før bongene komponeres. 

 

 

Espen Edvardsen og sine ansatte bruker enormt med tid i løpsarkivene i både inn og utland for at du som kunde skal ha de beste forutsetninger til å vinne på trav. 

 

Hvis du ønsker å kjøpe våre tipspakker gjør du det på følgende måte: 

Tipspakke V65/V5 (mandag, tirsdag, torsdag, fredag og søndag) finner du her: https://vinnerbongen.no/pakke/1

Tipspakke V76/V5 (onsdag) finner du her: https://vinnerbongen.no/pakke/3

Tipspakke V75/V5 (lørdag) finner du her: https://vinnerbongen.no/pakke/6

 

 

Det er som sagt mange kunder som lurer på hvordan et tipsbrev ser ut. Vi legger derfor ut gårsdagens som tipsbrev til Bjerke, slik at du får et innblikk i våre analyser. 

 

 

Her er kveldens vurderinger på Bjerke.

 

V76-1:

 

2 Magnums Othello seiler opp som klar favoritt og hesten har imponert i alle sine seiersløp for Øystein Tjomsland. Han utvikler seg stadig og viser samtidig en herlig innstilling i løpene. Vi synes dog han blir for stor favoritt i forhold til vinnersjansene i løpet. Han møter bedre hester enn han er vant til og Tjomsland-traveren er kun en outsider for oss i kveldens løp. 12 Bossum Faksen blir vår favoritt til tross for spor 12 bak startbilen. Dette er en veldig kapabel traver, som har et lite grunnlag på konto i forhold til sin store kapasitet. Han har slitt med mye helseproblemer, men han har fungert veldig fin i sine siste starter. Sist på Momarken så han faktisk bedre ut enn på veldig lenge. Distansen 2600 meter tror vi bare er et pluss for Mjølnerød traveren og her ligger det an til tempo i front noe som vil favorisere vår favoritt i løpet. 11 Smedpål står også han vanskelig til spormessig, men på kapasitet er han av de desidert beste i feltet. Han har fått to løp i kroppen etter kastrasjon og normalt blir han bare bedre og bedre for hvert løp. Innsatsen var klart godkjent og med ytterligere fremgang i kveld ender han i toppen på ny. Nevnte 2 Magnums Othello er en seiersmaskin, som har gjort alt riktig for Øystein Tjomsland. Han får sin ilddåp i kveld og det skal bli spennende å se hvor han står mot disse konkurrentene. 1 Il Sokken så slått ut på oppløpet sist, men forsvarte seg mesterlig helt inn. Vi er ikke sikre på om hesten har fordel av 2600 meter, men med den formen han har nå kan det gå. Han står fint til spormessig og må regnes tidlig. 7 Spydomann Ø.K. kommer tilbake etter pause og med tvilsom form. På toppnivå rekker han langt og styrken har han. Treningsrapportene er positive og vi tviler på at Erik Killingmo sender hesten til start om han ikke er fornøyd med hesten i trening. 5 Tekno Teddy og 10 Gomnes Hans T. skal også regnes på gardering i løpet.

 

A: 12-11 B: 2-1-7-5-10 C: 4-3-6-9

 

 

V76-2:

 

Her kommer omgangens klare banker for oss. 3 Royal Muscle blir soleklar favoritt i løpet og det er også riktig med tanke på inntrykket hesten ga i debutløpet sist. Han er fremdeles noe «grønn», men dette er en traver som har veldig mye å gå på. Stall-hamre mener dette er en av de beste 3-åringene de har på stallen og med inntrykket sist friskt i minnet kan vi forstå det. Han ga et blendende inntrykk i løpsbanen og la mye «mark» under seg. Vi tror det løpet skal ha ført han frem veldig og vi tror Per Oleg Midtfjeld kjører seg tidlig til tet og fra den posisjonen er løpet kjørt. Banker – basta!

 

A: 3 B: 2-9-4-6-7 C: 8-10-1

 

 

V76-3:

 

Kveldens spillenøtt hvor det virkelig kan skrelle. 2 Riga Viktoria har gjort fine innsatser så langt i år. To seire av tre mulige er fasiten så langt. Hun galopperte inn i den første svingen sist, men opphentingen var av beste merke. Hun rekordforbedret seg til 1.29,1/2140 meter voltestart og det skal være mer å gå på. Hun står perfekt til på strek og skulle Gunnar Austevoll komme seg foran på et tidlig tidspunkt er dette hesten å slå for konkurrentene. Er i øyeblikket kun et andrevalg i spillet. 1 Lykkje Tora er under rivende utvikling. Hun var klart positiv i sin siste start hvor hun kun ble slått av H.C. Blesen og Granly Kuling. Nå har hoppa fått to løp i kroppen etter pause og normalt skal disse to løpene ha gjort henne godt. Står perfekt inne i løpet og med litt hell med posisjonene underveis blir vi ikke det dugg overrasket om Steinseth er først på foto. 7 Mo Line hadde Tom Erik Solberg et veldig godt tak på sist på Jarlsberg. Hoppa avsluttet meget bra til andreplassen bak Eigelands Rebecca i V75 løpet på Jarlsberg. Forminntrykket var meget bra og med lignende innsats rekker det til en plass helt i toppen. 12 Valle Oda står sjanseartet til i bakspor på tillegg, men om det klaffer hundreprosent med ryggene underveis har hoppa fart til å runde mange og kanskje alle? Det er spennende å se Vidar Hop bak hoppa. Kanskje det gir effekten som skal til.

 

A: 2-1-7 B: 12 C: 6-3-9-10-11-4-8-5

 

 

V76-4/V5-1:

 

1 Reallyokay blir omgangens beste objekt for oss. Hoppa er per nå kun markert på 11 prosent noe som er veldig lite i forhold til vinnersjansene i løpet. Erlend Rennesvik har bevisst gitt hoppa fine løp innvendig i sine starter så langt i år, men nå tror vi det er dags for å brenne av kruttet. Hun begynner å få lite poeng etter en svak programrad, men formen er betydelig bedre enn hva den gir uttrykk av. Hun avsluttet strålende i kulissene sist og så veldig formsterk ut. Vi er ikke sikre på om Rennesvik klarer å forsvare innersporet med hoppa, men om det løser seg underveis er hun mer enn god nok til å ta seg av dette løpet. Vi tror det er feltets beste hest på kapasitet og bare det klaffer litt er hun mer enn god nok til å vinne. 2 Delicious Dream er ikke til å stole på noe vi fikk se sist på Bjerke. Kai Johansen var på vei til tet, men da rullet hoppa seg over i galopp. Hun så veldig fin ut i forkant av løpet og holder hun seg til trav og oppfører seg er hoppa mer enn god nok. 10 La Diva Rossi kan være langskuddet. Det har vært solide rapporter på hoppa i sine siste starter, men det har manglet trykk i hoppa. Er hun i nærheten av toppnivå rekker hun langt i disse omgivelsene. Per Ludvig Nilsen skal gjøre noen utstyrsendringer til løpet i kveld og blir det tempo over forestillingen kommer La Diva Rossi til å runde mange den siste runden. Hun er svært god på sitt beste. 6 Pleasetellmewhattodo kommer tilbake etter pause og møter flere formsterke konkurrenter. Det er mulig Heisholt hoppa trenger et løp i kroppen før hun presterer på topp, men er hun i nærheten av løpene hun travet i vinter skal hun absolutt regnes med sjanse. Outsider. 5 Jacobine Y., 7 U.F. Andover Again og 9 Tracy Kronos skal også regnes på gardering i løpet.

 

A: 1 B: 2-10-6-5-7-9 C: 11-8-3-4

 

 

V76-5/V5-2:

 

4 Bastian Lendalund er en hest, som har blitt kjøpt av norske eierinteresser. Dette skal være en veldig god hest i klassen og han har gjort solide innsatser mot kvalifisert motstand i sine siste starter. Han skal være brukbar fra start, men vi er litt usikre på om han klarer å passere 3 Anthony Downs på startsiden. Klarer Jan Dahlgaard det er mye gjort, men vi er som sagt i tvil. Hesten er uansett mer enn god nok til å vinne og må regnes med bra sjanse uansett posisjon. Tom Erik Solberg vil nok gjøre alt han kan for å holde ute sin argeste konkurrent på startsiden. Anthony Downs gjør sine beste løp i tet og formen på hesten er meget bra. Han avsluttet strålende i sin siste start og fra tet blir han ikke enkel å slå. Må regnes rett bak vår favoritt. 6 Ghandi B.R. slo nevnte Anthony Downs sist de møttes, men da fikk Hammersborg-traveren alt servert underveis. Hesten var uansett meget bra for dagen, men står sjanseartet til i kveldens løp. 9 Luxury Tile står spennende til spormessig. Herfra er hoppa sikret et fint løpsopplegg og nå har hun samtidig fått to løp i kroppen etter pause. Blir det tempo over forestillingen og det klaffer litt med ryggene underveis kan hun runde alt og alle ned oppløpet. 1 Make Me står spennende til i innersporet bak bilen og hoppa har gjort solide innsatser uten å få vinne i lang tid. Fullførte klart godkjent til tredjeplassen bak In Håleryd og Laser Tile sist og med lignende innsats i kveld rekker det til en plass helt i toppen. 10 Amazing Dream kommer tilbake etter pause og får stå som en stor outsider.

 

A: 4-3 B: 6-9-1-10 C: 8-5-12-11-7

 

 

V76-6/V5-3:

 

9 W.J. Eminent Bergen blir et annet solid objekt for oss i omgangen. Hesten duger godt i klassen og står i et veldig spennende startspor. De antatt hardeste konkurrentene på forhånd står i verre startspor og her er det posisjoner og tempo som vil avgjøre mye. Kristine Kvasnes har fantastisk form på stallhestene sine for tiden og W.J. Eminent Bergen skal være veldig godt forberedt til dette løpet i følge våre rapporter. Han så veldig fin ut i et rutineløp forleden og den blåseren har sikkert gjort hesten godt. Dette er en traver litt utenom det vanlige og bare det klaffer litt med posisjonene kan delikatessen være et faktum. Han er per nå markert på 7,5 prosent av innsatsene noe som er svært lite i forhold til vinnersjansene i løpet. 12 Quite Pepper er nok en vel så god hest, som vår favoritt, men sporet i kveld er veldig sjanseartet. Herfra skal det klaffe mye, og vi tviler på at Hans Christian Holm «dreper» han første gang ut. Hesten har dog et voldsomt toppnivå og på sitt beste duger han godt i klassen. 10 Madelen L.T.C. er formhesten i løpet. Hoppa til stall Høitomt har travet solide løp i lang tid og innsatsen sist i Årjäng var av beste merke. Hun er nok best i tet, men kan også gjøre gode løp fra bakspor. Hun må absolutt regnes på formen hun har i kroppen. 7 Moni Viking er en voldsomt kapabel traver, som hevdet seg blant de beste i årgangen som unghest. Siden har det vært mye problemer for hesten til Jan Lyng. Han rapporterer om en hest, som trener fint og som skal være vel forbedret. Er han i nærheten av toppnivået sitt gjør han seg ikke bort. 1 Speedmeiser og 8 Stormbringer G.R. er også garderingsaktuelle hester i løpet.

 

A: 9 B: 12-10-7-1-8 C: 11-5-6-4-2-3

 

 

V76-7/V5-4:

 

8 Troll Solen var tilbake på seiersplassen sist etter et voldsomt sterkt løp. Han travet en strålende sisterunde og tok ned Bråtnesfaks & co rett før mål. Han hadde ikke startet på snaut to måneder før det løpet og normalt skal det løpet bare ha gjort hesten godt. Dette er en veldig god hest i klassen og bare det klaffer litt med løpsopplegget er vinnersjansen god. 6 Ådne Odin ga et herlig forminntrykk sist på Romme. Han har gjort fine innsatser i lang tid og fortjener virkelig en seier nå. Tom Erik Solberg kjenner hesten godt og han er samtidig veldig rask fra start. Han står i et perfekt springspor og er sikret et fint løpsopplegg herfra. Han skal absolutt regnes med bra sjanse og vi blir ikke overrasket om han får seieren sin i kveldens løp. 14 Myhreng Jerker er i sitt livs form. Han har radet opp med toppinnsatser i lang tid, men rotet seg vekk med galopp sist. Det skal klaffe fra 20 meter tillegg, men hesten til Mikkelborg er såpass god at det kan gå selv med 20 meters tillegg på de to forannevnte. 5 Ask Eld var god i seiersløpet på lørdag og har formen helt på topp. 1 Philip Lyn, 7 Villas Cato og 11 Wik Emil skal også regnes på bred gardering i løpet.

 

A: 8-6-14 B: 5-1-7-11-15-13 C: 2-10-3-9-12

 

 V5-5:

 

7 Mine Lotta var veldig god i debuten og står i et perfekt springspor. Holder hun seg til trav og kommer seg til tet kan hun lede løpet hele veien. 3 Tem Klingi skal være en god hest, som gjør en spennende debut i kveld. 8 Hage Prinsen og 9 Tangen Frida har begge også potensiale for seier. Vi tror løpet står mellom disse fire hestene.

 

A: 7 B: 3-8-9 C: 11-4-5-13-6-1-10-2

 

 

Royal Muscle innfridde som vår hovedbanker i går på Bjerke sammen med gjestekusk Per Oleg Midtfjeld. (Foto: Hesteguiden.com) 

 

 

Dagens beste banker: 3 Royal Muscle (V76-2)

 

Dagens alternative banker: 2 Riga Viktoria (V76-3)

 

 Dagens beste objekter: 12 Bossum Faksen (V76-1), 1 Reallyokay (V76-4) og 9 W.J. Eminent Bergen (V76-6)

 

 Lykke til med kveldens spill!