02.06.2018 10:46

Tror jeg vinner løpet

Føler jeg har flere interessante oppsitt på Bergen i dagens V75-omgang. Dette er min gamle hjemmebane og det er deilig å komme hjem. Tror jeg vinner med et av mine oppsitt i dag - sier Tom Erik Solberg! 

Tom Erik Solberg er tilbake i Bergen og det for å vinne V75 løp på "hjemmebane". 

 

Det er en fin sportslig meny på Bergen i dag hvor det er mange gode hester som stiller til start. Dessverre er det litt "tynne" felt i noen av løpene, men sportslig er det en flott meny. 

 

Kusker selv tre hester innenfor V75-rammen i dag og tror Photo Lavec er en vinner i V75-6. 

 

Tom Erik Solberg tror han vinner med egentrente Photo Lavec i V75-6 (Foto: Eddo / Vinnerbongen) 

 

"Photo Lavec (V75-6) har vist enorm form i lang tid og at han ikke står med seier i programraden er utrolig med tanke på de løpene hesten har gjort. Han er rask fra start og vi kommer til å kjøre for tet. Klarer jeg å beholde innersporet tror jeg vi leder løpet fra start til mål. Jeg tror vi vinner løpet!"

 

"Moe Tyr (V75-1) er èn av fire hester som kan vinne løpet. Han ga et veldig fint inntrykk i seiersløpet på Sørlandet sist. Tom Martin har vært godt fornøyd med hesten etter det løpet og kapasiteten til hesten er solid. Har han en god dag kan han absolutt vinne dette løpet, men vi støter på gode hester i Brenne Baker (imponerte stort sist), 2 Professor Ø.K. (Ubeseiret) og 9 Rofstad Odin (flott form), som alle er gode hester i grunnlaget"

 

"2 S.K.`s Sagitta (V75-7) kjenner jeg ikke noe godt til, men ut fra programradet er det en best mulig premie som gjelder. Hoppa har fått et flott startspor og har et høyt toppnivå, så vi gir henne et fint løpsopplegg og håper det er noe igjen på tanken til slutt"

 

 

Har satt opp et spillforslag til omgangen hvor jeg spiller to bankere. 

 

 

 

 

V75-2: 5 Ourastile - Geir Vegard Gundersen 

4-åringen imponerte meg stort på Bjerke i sin siste start. Han var ikke helt rytmisk i travet, men han viste enorm styrke og vant meget enkelt på en 14-tid full vei. Han skal normalt gå frem med det løpet i kroppen og jeg blir overrasket om noen slår Ourastile i dette løpet, sier Tom Erik Solber. 

 

V75-6: 1 Photo Lavec - Tom Erik Solberg

Her bankerspiller jeg meg selv. Har god tro på at vi klarer å beholde teten og fra den posisjonen tror jeg vi leder løpet hele veien. Han avsluttet strålende bak Donatomite sist og han virker fremdeles strålende hjemme i trening. Reisen har gått fint og vi tar turen til Bergen med store ambisjoner - sier Tom Erik Solberg. 

 

Innleveringsfrister Bergen travpark lørdag 2 juni: 

V5: 14.10

V75: 15.00

V4: 16.06

Dagens Dobbel: 16.50

 

Ønsker du å delta på et av våre "Eksperten" andelslag finner du dem her: https://vinnerbongen.no/eksperten

 

Lykke til med dagens spill!