04.06.2018 15:12

Leangen innleder OGP uken

Det var ingen som klarte å prikke de seks rette vinnerne på Leangen forrige uke. Det er en ny utfordrende omgang i kveld med flere vanskelige spilleløp. Vi har funnet et par gode objekter, som kan gi solid avkastning. 

Leangen travbane har vist seg å være en enten eller bane. Denne løpsdagen byr på flere klare favoritter, men vi skal forsøke å felle noen av dem.

 

 

Eik Odin kommer tilbake etter lang pause. Er det en vinner direkte? (Foto: Hesteguiden.com)

 

 

Her er kveldens overskrifter på Leangen travbane: 

 

V65-1: Solbakken Jerv har vært ute mot knallhard konkurranse i det siste og går ned en liten klasse til kveldens løp. Er det snakk om en vinner, eller får favoritten kamp til døra?

 

V65-2: Ga et herlig inntrykk forleden og vi liker denne hesten skarpt. Må regnes med god sjanse i kveldens løp! 

 

V65-3: Eik Odin kommer tilbake etter veldig lang pause. Han blir solid favoritt på tidligere meritter. Er det snakk om en vinner, eller kan det være duket for et supersjokk? Vi gir deg svaret! 

 

V65-4: Chef Superb rotet seg vekk som stor favoritt sist løpsdag. Han blir klar favoritt på ny. Hva tenker Vinnerbongen om nettopp det? 

 

V65-5: Crackajack har vært bunnsolid i sine seiersløpet og blir omgangens største favoritt selv fra bakspor. Er det en favoritt som innfrir? 

 

V65-6: Omgangens beste objekt kommer ut i finalen. Dette er en traver, som kan gi solid odds i Dagens Dobbel spillet. Ta rygg og bli med Vinnerbongen til lukene.

 

Her kan du kjøpe kveldens tips til Leangen: https://vinnerbongen.no/pakke/1

 

 

Innleveringsfrister Leangen travbane mandag 4 juni:

 

V4: 18.10

V65: 18.55

V5: 20.05

Dagens Dobbel: 20.25

 

Lykke til med spillet!