06.06.2018 14:27

Solide objekter på Bjerkebanen

Vinnerbongen har over lang tid servert delikatesser på et sølvfat på Bjerkebanen. Denne onsdagen kryr det av interessante spill objekter, som du kan lese i våre overskrifter. Tidligere i år har vi servert Nora Noark, Gonagass Rebell, Bossum Faksen og Reallyokay for å nevne noen. Ny suksess i V76-spillet denne onsdagskvelden? 

Bjerke travbane har en spennende uke foran seg. Det hele innledes med en svært spennende V76-omgang i kveld. Til helgen er det også herlige løp på landets hovedbane. Fantastisk V75 meny på lørdag og V75 med Oslo Grand Prix i spissen på søndag. 

Det er som du skjønner mye å se frem i mot denne uken. 

Vinnerbongen har en egen tipspakken denne helgen. Du kan kjøpe V75 pakke både lørdag og søndag for 299,- kroner. Tipspakken kan du kjøpe ved å følge denne linken: https://vinnerbongen.no/pakkekampanje/17

 

Vi skal først i gang med kveldens V76 omgang, som ser svært interessant ut på forhånd. Det er ikke store skrellen som skal til før det blir store penger i denne spillformen. 

 

 

Bokli Rapp var strålende i seiersløpet sist. Blir det ny triumf i kveld? (Foto: Hesteguiden.com)

 

 

Her er kveldens overskrifter: 

 

V76-1: Sponsorkusk Tom Erik Solberg får mye spill på seg med 3 Impression. Hva tenker vi om dette løpet? Duket for smell direkte? 

 

V76-2: Dior Sisa jakter karrierens første seier. Vi byr på et herlig motbud, som ga et blendende inntrykk forleden. Denne vil du like! 

 

V76-3: Et spennende sprintløp for kaldblodshestene står foran oss og Vinnerbongen byr på en klokkerklar analyse. Her gir vi deg et stort forsprang på den store "sal". 

 

V76-4: Oioioi, for et objekt. Blir ikke rørt i totoen, men denne hesten duger godt i klassen. Her er spillerne på ville veier. Trykk kjøp og få panserinfo! 

 

V76-5: Dagens beste objekt blir servert i dette løpet. Her skal vi stå fremst i lukene for denne hesten tror vi ikke taper om den presterer som sist. Hesten er helt bortglemt av spillerne, men ikke av Vinnerbongen! 

 

V76-6: Forever Peace var blendende i seiersløpet på Jarlsberg sist. Blir det ny "walk in the park" i kveld, eller kan det være duket for en oddsbombe av de sjeldne? 

 

V76-7: Pengen skal fordeles i V76-spillet og Vinnerbongen har analysen klar til deg. Trykk kjøp og få klar tale! 

 

Ønsker du å kjøpe kveldens tips finner du dem her: https://vinnerbongen.no/pakke/3

Vil du være med på et av våre "Eksperten" andelslag kan du kjøpe deg inn ved å følge denne linken: https://vinnerbongen.no/eksperten

 

 

Innleveringsfrister Bjerke travbane onsdag 6 juni: 

 

V76: 19.00

V5: 20.05

Dagens Dobbel: 20.45

 

Lykke til med kveldens spill!