11.06.2018 20:57

Urlo Dei Venti strålte i Oslo Grand Prix

Italienske Urlo Dei Venti imponerte voldsomt på Bjerke i går. Enrico Belleis femåring stakk rett til tet og siden så han seg aldri tilbake i Oslo Grand Prix. 

De største overskriftene på forhånd fikk fjorårsvinneren Twister Bi og de fleste trodde Jerry Riordons stjerne skulle legge på til to strake seire i Oslo Grand Prix. 

Twister Bi fungerte dårlig i prøvestarten og Christoffer Eriksson måtte ta en ny prøvestart med storfavoritten. Han fikk etter mye om og men starte. 

Da startbilen slapp feltet galopperte storfavoritten Twister Bi direkte og da var den dagen spolert. I stede var det Italienske Urlo Dei Venti som stjal overskriftene. Den lekre 5-åringen etter Mago d`Amore u` Armbro Wealthy lekte med konkurrentene og vant med nærmere 20 meter tilbake til norske Evil Enok M.E., som knep andreplassen fra Uza Josselyn etter en råsterk avslutning. 

 

Urlo Dei Venti på vei til tet i Oslo Grand Prix 2018. (Foto: Espen / Vinnerbongen)

 

Urlo Dei Venti la enormt med "mark" under seg med sitt veivinnende steg. Enrico Bellei skrudde opp farten på sisterunden og da klokkene viste 1.09 de siste 1000 meterne er det vanskelig for konkurrentene bak. 

"Hesten min fungerte veldig fint på Bjerkebanen. Da Twister Bi galopperte direkte sa taktikken seg selv. Urlo Dei Venti er en meget god hest, som hele tiden har vist voldsomt talent. Bellei var heller ikke i tvil om hva som er neste store mål. - Prix d`Amerique på Vincennes i slutten av januar. Han la heller ikke sjul på at han vil komme tilbake til Bjerke. 

 

Resultat Oslo Grand Prix - 2018

1: Urlo Dei Venti - 1.10,5

2: Evil Enok M.E. - 1.11,1

3: Uza Josselyn - 1.11,1

4: Rajesh Face - 1.11,3

5: Cyber Lane - 1.11,4

6: Cruzado Dela Noche - 1.11,7