13.06.2018 15:38

Vinnerbongen live på Jarlsberg

Vinnerbongen vil være på plass mannsterke på Jarlsberg denne onsdagskvelden. Det er en meget spennende V76-omgang og denne omgangen må vi bare plass! 

Tipsene er klare til Jarlsberg og denne onsdagen byr vi på en rekke delikatesser. Vi har allerede vært på banen en halvtime for å gjøre den nødvendige researchen i forkant av løpene. 

 

 

Frode Hamre er alltid sentral på hjemmebane. Blir det nye triumfer i kveld? (Foto: Espen/Vinnerbongen)

 

 

Vi har jobbet frem en banker, som vi tror skarpt på. Denne hesten ga et solid inntrykk forleden og med lignende innsats i kveld skal han ha en solid vinnersjanse i sitt løp. Vår alternative banker ga også et blendende inntrykk i sin siste start. Dette er en grunnlagsklatrer, som skal ha mye å gå på utover sesongen. 

 

Her er kveldens overskrifter på Jarlsberg: 

 

V76-1: Vi innleder med et solid spill direkte. Dette er en traver vi tror skarpt på i kveld og vi må til lukene. Vinnerbongen har analysen klar til deg! 

 

V76-2: Oioioi, for en lekker traver. Dette tror vi er en hest, som kommer til å nå langt. Trykk kjøp og få klar tale! 

 

V76-3: Frøyu Petter blir blytung favoritt fra sitt innerspor. Det er snakk om en vinnerhest, som stort sett alltid gjør alt rett. Blir det ny triumf i kveld, eller kan det være duket for et supersjokk? 

 

V76-4: Et herlig spilleløp hvor vi har en herlig analyse klar til deg. 

 

V76-5: Her kommer vårt beste objekt i omgangen. Ga et herlig inntrykk forleden og vi tror skarpt på denne delikatessen. Trykk kjøp og få et stort forsprang på den store "sal".

 

V76-6: Pebbe Simoni er en hedershest, som stort sett alltid gjør gode løp, men i dag tror vi han får kamp til døra av en herlig formbombe! 

 

V76-7: Pengene skal fordeles og vi har analysen klar. Denne vil du garantert like! 

 

Ønsker du å kljøpe dagens tips på Jarlsberg gjør du det her: https://vinnerbongen.no/pakke/3

 

Innleveringsfrister Jarlsberg travbane onsdag 13 juni: 

 

V76: 19.00

V5: 20.05

Dagens Dobbel: 20.45

 

Lykke til med kveldens spill!