27.06.2018 16:24

Solberg med nye Bjerke vinnere

Nok en V76-omgang på landets hovedbane Bjerke står foran oss denne onsdagskvelden. EM-for travkusker arrangeres i Norge og Sverige i år og flere av kveldens V76-løp inngår i EM for travkuskene. Tom Erik Solberg byr på spennende drag!

Royal Baby hadde jeg klokkertro på sist onsdag på Bjerke. Hoppa innfridde mine forventninger til fulle etter en strålende sisterunde. Håper å kunne servere Vinnerbongen sine lesere noen nye vinnere også i kveld. 

 

 

 

 

Har som vanlig på onsdagene satt opp et spillforslag som du kan kjøpe her på https://vinnerbongen.no/ 

 

 

Ønsker du en andel i et av våre "eksperten" andelslag finner du dem her: https://vinnerbongen.no/eksperten

 

 

Tom Erik Solberg har et par spennende hester på Bjerke i kveld (Foto: Espen / Vinnerbongen)

 

 

Her er mine vurderinger til kveldens omgang: 

 

1 løp (V4-1) - 3 Lustra Hera

"Hoppa har gjort fine innsatser for meg og står fint inne i kveldens løp. Hun er ikke av de enkleste å få først over mål, men klaffer det litt med løpsopplegget kan hun skrelle. Hun skal i hvertfall markeres på en trippel kupong."

 

3 løp (V4-3/V76-1) - 6 Arvesølv 

"Distansen på Jarlsberg sist ble nok i lengste laget for Arvesølv sin del. Formen er mye bedre enn det raden indikerer og har hun dagen kan hun kjempe om en trippelplass. Det blir tøft å gå helt til topps."

 

6 løp (V5-1/V76-4) - 4 Deep Sea Dream

"Deep Sea Dream er en hedershest, som stort sett alltid gjør sitt i løpene. Han var strålende i både kval og finale for Svein Ove sist på Bjerke og var ikke mye slått av Donatomite ved den anledning. Formen er på topp og distansen er til Deep Sea Dream sin fordel. Han er tøff og går alltid til mål. Føler meg absolutt ikke slått på forhånd."

 

10 løp (V5-5) - 4 Sølv Gutt

"Alt ble feil sist på Bjerke hvor han kom i en trøtt rygg. Vi setter en stor strek over det løpet. Formen er god og han møter hester han kan slå på en god dag. Han er bra fra start og skulle han komme foran kan Sølv Gutt lede dette løpet hele veien."

 

 

Innleveringsfrister Bjerke travbane onsdag 27 juni: 

 

V4: 18.10

V76: 19.00

V5: 20.05

Dagens Dobbel: 20.45

 

 

Lykke til med kveldens spill!