03.07.2018 14:31

Oppasserduellen, Tina Storetvedt Vs. Michelle Johnsrud

Vi i vinnerbongen vil få frem oppasserene mye mer. I forkant av Jarlsberg helgen vil vi derfor ha en daglig duell mellom to oppassere. Først ut er Normandie Royal sin oppasser, Tina Storetvedt. Hun møter Kamperhaugs Dina og Michelle Johnsrud i Jarlsberg Grand Prix hoppeavdeling på lørdag. Hva mener jentene om sine hester i forkant av løpet?

Jarlsberg Grand Prix hoppeavdling har flere vinnerkandidater. Løpet blitt en perle. Vi har tatt temperaturen på to jenter som tar hånd om hestene i det daglige. Hestene det er snakk om er Kamperhaugs Dina og Normandie Royal. Kamperhaugs Dina står i spor 1 bak bilen. Mens sterke Normandie Royal står i spor 2. Hvordan ser hestene ut om dagen, og hvem vinner løpet?

Michelle Johnsrud i venstre på bildet. Mens Tina Storetvedt sees det høyre bildet. Storetvedt i sine velkjente hvite bukser(FotoPrivat)

 

Hvordan har hoppa du tar hånd om vært etter kvalifisering?

Michelle: Hun har vært veldig fin. Hun har både vært rolig og tatt løpet fint.  Kamperhaugs Dina skal være i rute før finalen.

Tina: Hun har vært veldig bra, gikk et rolig jobb på fredag. Alt var bra da. Hun fikk en litt tøffere trenings økt i dag.  Det virker som Normandie Royal kommer til Jarlsberg med toppform.

 

 Kamperhaugs Dina like med målgang i kvalifisering sammen med trener og kusk, Per Oleg Midfjeld (Foto:Geir/Vinnerbongen)

 

Hvem tror du sitter i tet ut av første sving?

Michelle: Det tror jeg Kamperhaugs Dina gjør.

Tina: Jeg håper Lady Lara tar teten. Drømmeopplegget er at hun så slipper til oss.

Hva er din hest sin beste egenskap i løpssammenheng?

Michelle: Kamperhaugs Dina har veldig stor kapasitet. Hun har også mye fart i kroppen.  Så om hun ligger i rygg en stund i løpssammenheng. Så tror jeg ikke det er mange som slår henne.

Tina: Hun er veldig sterk. Normandie Royal er ikke avhengig av noen spesielle posisjoner underveis i løpene. Hun går både bakfra, utvendig leder og tetposisjon.

Om du skal beskrive hesten din med tre ord, hva sier du da?

Michelle: Skrullete, liten diva og veldig snill.

Tina: En lady, litt purkete og snill.

Hvem vinner Jarlsberg Grand Prix Hoppeavdeling?

Michelle: Det er ikke noe enkelt spørsmål. Det er mange gode hester i feltet. Men det står kanskje mellom Kamperhaugs Dina, Normandie Royal, Calina og Gluhwein. Om jeg skal si en hest, så sier jeg Kamperhaugs Dina.

Tina: Det gjør Normandie Royal!

 

 Normandie Royal ved målgang i kvalifisering sammen med trener og kusk, Frode Hamre (Foto:Geir/Vinnerbongen)