04.07.2018 14:46

560 kroner ble til drøye 10.000

Galoppekspert Kristian Gimmingsrud serverte fantastiske vurderinger til dagens lunsj på Øvrevoll galopp. Kupongforslaget til 560 kroner i V4 suste inn med en gevinst på 10.034 og flere av Vinnerbongen fikk velfortjente feriepenger! 

Vinnerbongens galoppekspert Kristian Gimmingsrud serverte nok en gang strålende vurderinger til galoppløpene på Øvrevoll i dag. Gimmingsrud liker å jakte "dypingene" og i dag fikk han full klaff. 

 

Superobjektet 7 Nastenka i V4-2 var eneste A-hest i løpet. Nastenka var det lille nødvendige foran The Kid på målstreken og overraskelsen dannet grunnlaget for en fin lunsj på Øvrevoll. Nastenka var et sistevalg i spillet og ga oss et solid forsprang på den store "sal". 

 

Tipsforslaget til Kristian kunne du kjøpe her på vår hjemmeside. Fulgte du forslaget på 560,- kroner kunne du hente ut hele 10.034 kroner i utbetalingslukene. 

 

Her ser du kupongforslaget du som kunde kunne kjøpe her på www.vinnerbongen.no (bankeren var 5 My Cup Of Tea i V4-3)

 

Tipsene til Kongsvinger i kveld ligger ute for salg og vi serverer en banker, som per nå ikke er favoritt i spillet. Hesten vi drar frem har vist solid form i sine siste starter og i kveld skal vi ta oss betalt på denne delikatessen. 

 

Tipsene til kveldens løp på Kongsvinger kan du kjøpe ved å følge denne linken: https://vinnerbongen.no/pakke/3

 

 

Innleveringsfrister Kongsvinger travbane onsdag 4 juli: 

V76: 19.00

V5: 20.05

Dagens Dobbel: 20.45

 

 

Lykke til med kveldens spill!