04.07.2018 17:06

Superspennende V76 i Kongsvinger

Vinnerbongen har tipsformen på topp og tipsene satt klokkerent til lunsj på Øvrevoll. Kongsvinger byr i kveld på sin årlige V76 kjøring og omgangen ser superspennende ut på forhånd!

Vinnerbongen gleder seg stort til kveldens V76-omgang på Kongsvinger travbane. Herlige spilleløp hvor det kryr av interessante spill objekter. Vi har jobbet frem en banker, som per nå ikke er favoritt i spillet. 

 

 

Eirik Høitomt er som alltid aktuell i V76-spillet. Hvem vinner landschampionen med i kveld? (Foto: Espen / Vinnerbongen)

 

 

 

Denne omgangen har gitt solide utbetalinger de siste årene og vi tror på ny pen utbetaling i kveldens omgang. Vi byr som sagt på en banker, som ikke er favoritt i øyeblikket. Vi drar også frem et par objekter, som per nå er veldig lite betrodd i spillet. 

 

Dagens tips får du kjøpt ved å følge denne linken: https://vinnerbongen.no/pakke/3

Ønsker du å være med på et av våre "Eksperten" andelslag finner du dem her: https://cdn.rikstoto.no/expert/popup/allgames/00741?R22.dcsRef=https://vinnerbongen.no/eksperten

 

Her er kveldens overskrifter: 

 

V76-1: Winmecredit seiler opp som klar favoritt i innledningsløpet. Er det omgangens sikreste vinner, eller kan Hamre-traveren få kamp til døra? Vi gir deg klar tale! 

 

V76-2: Et av omgangens beste objekt kommer ut i dette løpet. Hesten ga et prima inntrykk forleden og skal ha en topp sjanse mot kveldens motstand. Trykk kjøp og få snadderinfo! 

 

V76-3: Solva holdt farten strålende sist og var meget god i nederlaget. Får hoppa til Pål Sem sin revansje i kveld? 

 

V76-4: Et herlig spilleløp hvor vi byr på et par veldig interessante objekter. Her gir vi deg info du ikke vil gå glipp av. 

 

V76-5: Flashing Boko seiler opp som klar favoritt og på kapasitet er han mer enn god nok. Hvordan er formen? Er det snakk om en klink vinner? 

 

V76-6: Oioioi, for et herlig objekt. Ga et enormt inntrykk her forleden og denne må vi bare ta oss betalt på. Bli med vinnerbongen til lukene for her skal vi hente kroner i alle spilleformer. 

 

V76-7: Pengene skal fordeles i V76-spillet og vi gir deg en spennende analyse i dette stayerløpet! 

 

Innleveringsfrister Kongsvinger onsdag 4 juli. 

 

V76: 19.00

V5: 20.05

Dagens Dobbel: 20.45

 

Lykke til med kveldens spill!