11.08.2018 11:25

Meget spennende lørdag i Drammen

Vår sponsorkusk Tom Erik Solberg går en meget spennende lørdag i møte. Flere spennende sjanser og Tom Erik er veldig spent på et par av hestene han kusker innenfor V75-rammen på Drammen travbane denne lørdagen!

Tom Erik Solberg går en spennende lørdag i møte. Han gleder seg til å kjøre Ghazi B.R. i V75-6 (Foto: Espen / Vinnerbongen) 

 

Først og fremst må vi ta noen ord om Photo Lavec som jeg var strålende fornøyd med på Bjerke forrige helg. På forhånd trodde jeg formen var i retur etter en lang sesong, men han motviste dette til fulle. 

 

 

Photo Lavec har vært imponerende god i Tom Eriks regi. Sist helg vant han V75 på Bjerke travbane. (Foto: Espen / Vinnerbongen)

 

 

Ut på den siste langsiden merket jeg at hesten var veldig pigg for dagen. Photo Lavec fikk full marsjordre og vi rundet forbi Donatomite, som hadde gjort sitt i den siste svingen. Trodde det skulle bli vanskelig å ta seg forbi Deep Sea Dream, som er en veldig tøff hest i en oppløpsduell, men Photo Lavec viste herlig fightervilje og tok seg forbi kort før mål. 

 

Photo Lavec har vært et eventyr for oss og det var virkelig gøy at han endelig fikk vinne et stort løp igjen. Vil skryte av samboer Torill Clemensen, som gjør en strålende jobb med Photo Laved. Hun holder humøret oppe på hesten, noe som er viktig for at hesten skal prestere på topp i løpsbanen! 

 

 

 

 

 

 

Det er nye muligheter denne lørdagen og jeg har veldig fine sjanser på forhånd. 

 

Drammen er en spesiell bane hvor man må være med der fremme direkte. Banen er 800-meter og det er veldig vanskelig å vinne om man må ut i sporene. Det kan fort bli mange svinger i tredjespor og da sier det seg selv at det blir vanskelig. Har hatt hell med sportrekningen i flere av løpene, så vi får gjøre det beste ut av hvert oppsitt. 

 

3 Ådne Odin (V75-1) - Ådne Odin har virkelig imponert meg i det siste. Han var voldsomt imponerende da Eirik Høitomt vant med hesten på Bjerke nest sist. Han måtte gjøre all grovjobben selv de siste 600-meterne og var likevel sterk nok til å vinne. Sist var han ute i Sverige hvor han slo på en ulykksalig galopp. Hesten viste at formen sitter i og kusken hadde underkant av 20 på klokken de siste 1500 meterne etter galoppen, noe som sier litt om formen. Han står i et flott startspor og skulle favoritten 1 Ulsrud Tea ha en dårlig dag står absolutt Ådne Odin klar til å overta. 

 

2 Ness Tjo Edel (V75-4) - Ness Tjo Edel har travet strålende løp i lengre tid. Trodde vi hadde en sjanse til å slå Stjärnblomster i den siste svingen sist, men hoppa til Jan Olov Persson var rett og slett for god den dagen. Hun travet et råsterkt løp og formen er helt på topp. Hun har vunnet sportrekningen og er sikret et fint løpsopplegg herfra. Det er et lite felt og hun fortjener å være favoritt etter de siste innsatsene. Sprint er nok kanskje ikke noe fordel, men hoppa har vært såpass god at jeg må tro på god vinnersjanse. 

 

11 Prapai R. (V75-5) - Viste klar fremgang i seiersløpet sist på Klosterskogen hvor hun var veldig god. Det sier seg selv at det blir vanskelig fra spor 11 og fra dette startsporet kjører vi etter en best mulig premie. Vi får håpe det blir hardt tempo i front for da runder hun en god del den siste runden. 

 

7 Ghazi B.R. (V75-6) - Følte vi sto litt fast med Ghazi B.R. og i samrådet med eier Nils Munkhaugen valgte vi å sette hesten til Stall Hamre etter det siste løpet på Jarlsberg. Nå har Hamre hatt hesten i trening en drøy måned og jeg har fått veldig gode treningsrapporter på hesten. Alle kjenner til grunnkapasiteten til hesten og et miljøbytte kan alltid slå positivt ut. Han har som sagt sett veldig fin ut i trening og selv fra spor 7 bak bilen i Drammen må jeg ha ambisjoner med denne heste. På sitt beste er han blant de desidert beste hestene i årgangen. OBS!

 

10 Kap Tilly (V75-7) - Kap Tilly kan være en luring. Det skal selvfølgelig klaffe fra dette startsporet, men hoppa er i veldig fin form. Hun var god til tredjeplassen i løpet gode Eikfaksen vant sist på Sørlandet. Hun har mye fart i kroppen og har vi litt tur med posisjonene underveis kan hun speede forbi mange den siste biten. Kan også vinne løpet. 

 

Jeg har også satt opp et spillforslag du kan kjøpe her på www.vinnerbongen.no , det legger jeg veldgt under. Du kan bare trykke på forslaget og eventuelt kjøpe det. Vil du gjøre endringer på spillforslaget kan du også gjøre det i spillboksen. 

 

 

 

 

 

Lykke til med dagens spill - Tom Erik Solberg! 

 

 

Innleveringsfrister Drammen travbane lørdag 11 august: 

 

V5: 14.10

V75: 15.05

V4: 16.16

Dagens Dobbel: 17.00