14.08.2018 09:25

Vinnerbongen i storform!

Vinnerbongen er i kanonform om dagen. Det blir brukt mange timer i løpsarkivet for å sikre de beste spillene. At man følger løpene er også svært viktig for å sikre penger. I går var det en toppkusk som sørget for at spillene og tankemønsteret ble endret. Dette førte til at vi spilte inn nesten 600 000 kr på Færjestad. Les mer om hvordan dette foregikk her.

 

Vinnerbongen har et bredt kontaktnett. Det er noe som mange ganger avgjør det man gjør som siste finpuss av bongene. I går fikk flere spillere gleden av nettopp dette under V64 omgangen på Færjestad. Espen Edvardsen sendte nemlig en tekstmelding til toppkusken Carl Johan Jepson. Jepson var svært aktuell med dagens største favoritt, Mack Dragan i første avdeling. På forhånd var vi ganske sikre på dette var en vinner. Men Jepson varslet for at hesten skulle gå med sko, noe som var en klar ulempe. Han fryktet også hest nummer 3 i løpet, Rigoletto Jet, kjørt av Jorma Kontio. Dette førte til at vi endret på spillene på flere av bongene. Da hadde vi med både Rigoletto Jet og norske Speedmeister (vinneren av løpet) på flere av bongene, samt to av systemene. Artig hvor viktig slik informasjon kan være. Jepson var altså den som gjorde at man endret tankemønster. Nevnte Jepson tok kontakt med Vinnerbongens Espen Edvardsen i forkant av NM løpene på Biri.  Han skulle da kjøre topphoppa I Love Paris. Jepson ville ha informasjon om styrker og svakheter på hestene han skulle kjøre imot. Så dette med god informasjon går heldigvis begge veier.

Løpsarkivet er noe som brukes flittig hos Vinnerbongen. Hesten Bjørn Goop kjørte i andre avdeling Arvika By Knight var en spennende hest. Hesten hadde nemlig møtt ganske gode hester i forkant av løpet på Færjestad. Hesten hadde vel og merke ikke sett uten om noen stjerne i det siste. Men om man så på motstanden den møtte i går, så seilte den opp som et godt spill. Hesten ble banker på flere av bongene, deriblant en bong til 4 andeler a 395 kr. Ca. 135000 kr kunne de fire glade spillere dele her.

Norskfødte Mister Cane var hesten som sørget for festen i går. Espen Edvardsen fikk mer og mer tro på hesten. Det var nemlig to strykninger i løpet. I utgangspunktet stod hesten i spor 8. Men som følge av strykningene stod hesten plutselig i spor 6. Det gjorde at hesten ble banker på flere lag, og han var også utgang på systemene. På det minste systemet var hesten også banker sammen med Mack Dragan. Mister Cane hadde bare 14,5 % av innsatsene på seg, så det var et godt spill.

En utgangshest var også hesten Wir Ideal i 3. avdeling. Så etter dette var en vinner, var grunnlaget for at det kunne ble en solid fest lagt.  Vi mente nemlig at 5. avdeling var omgangens mest åpne løp. Så her garderte vi bredt på det meste av bonger. 8. Opera Avenue var vinneren, den var markert på rett over 4 %.

Svenske formen ser ut til å være intakt hos vinnerbongen. Vi var svært nærme V75 toppgevinst på Søndag. Om hesten Victor Ruda hadde vunnet, hadde det vært julekvelden og vel så det. Gevinster på Dannero ble det også. Men Victor Ruda hadde sørget for det helt store. Totalt spilte vi for 46020 kr i V64 til Færjestad i går. Tre av lagene gikk inn med seks siffret gevinst. Som nevnt en bong til 395 kr andelen var en av dem. Det store systemet til 2995 kr per andelen, betalte tilbake småpene 273373. Grunnen til dette var at vi spilte V6, så da fikk spillerne gleden av å få V64 to ganger. Systemet til 1995 kr a 4 andeler satt også klokkerent. Totalt ble det nesten 587000 kr innspilt i V64 omgangen i går. Godt formen er på plass. Det er nemlig en herlig omgang på Solvalla i kveld. Det at man kan ha tett kontakt med de aktive, i kombinasjon med egne tanker og løpsarkivet (som aldri lyver). Gjør at du som spiller hos Vinnerbongen skal være med å kjempe om de store pengene med jevne mellomrom. Vi skal være helt fremme spillemessig både utenlands og i Norge. Vårt mål er å jakte drømmen for deg!