20.09.2018 12:42

Flere vinnersjanser

Tom Erik Solberg har flere vinnersjanser i dagens lunsjomgang på Bjerke. Vi har tatt en prat med Solberg i forkant løpene. Tom Erik forteller også at auksjonsdyringen Thai Targaryan har fått ny trener.

Tre spennende oppsitt i lunsjen i dag, kan du vinne med noen?

Tangen Frikk i V5 avd-1 avsluttet fint sist. Det er en hest jeg har hatt tro på. Og det er også en hest som kommer til å bli bra. Han avsluttet fint sist. Sprint er ikke noen fordel for han, vi taper nok en del fra start. Vi må prøve å runde dem via tredjespor siste runden. Hesten er god nok til å vinne.

Arctic Revenue i V5 avd-2 travet et greit løp sist i et lignende løp. Fungerte ikke helt optimalt, men avlsluttet fint til fjerdeplass.

Babycat som kommer ut i V5. avd-4 er jo strøket inn et spor. Travet et fint løp for Lars Anvar Kolle sist. Jeg tror Babycat kan være med helt i toppen i dette løpet.

Generelt synes jeg at jeg har tre spennende oppsitt denne lunsjomgangen. Alle kan være med helt i toppen.

Hva med sjansene i helgens V75 runde på Færjestad?

Jeg skal kjøre Handsome Hank. Han avsluttet fint i Derby finalen sist for Eirik Høitomt. Det ser ut som formen er på topp. Håper han kan kjempe langt fremme.

Photo Lavec har vært bra i lengre tid. Det blir spennende å se hvordan han står inne mot de svenske hestene. Jeg tror ikke de kjører fra han. Står i førstespor og kan få en fin reise her.

Og på stallen?

Jo, det kommer til å komme en del 2. åringer ut i mønstringsløp. Veldig fornøyd med flere av dem.

Hva med åringene?

Auksjonskjøpet Thai Targaryan er plassert hos Per Otto Aagre. Meningen er også at han skal også skal ha en åring til på stallen. Per Otto Aagre er dyktig, det han også vist. Han har spesialisert seg på unghester. Sven Olav Weberg har også tre åringer på stallen. Jeg har også tre åringer selv. Men kan naturlig nok ikke alle selv. Det krever mye tid når man skal ha unghester i trening. Ser det også som en fordel å ha unghestene på litt forskjellige plasser.

V5 omgnagen på Bjerke starter kl 13.4o. Våre eskperten lag finner du her: https://vinnerbongen.no/eksperten