20.09.2018 14:40

Klassisk vinner tilbake på Hamre stallen

Frode Hamre har fått inn en hingst han har feiret store fremganger med tidligere. "Hesten ankom stallen i går kveld og ser ut til å være i full løpsform", sier Frode Hamre.

Vi oppsøker Frode Hamre for å høre hvordan det står til med nyerhvervelsen. El Diablo B.R vant Norsk Travderby i 2016. I år har hesten startet 6 ganger i regi av Daniel Redèn. En seier på de 6 forsøkene har det blitt, og han har travet som raskest 12,4. Han har løpt inn over 2 millioner kr, hvor ca 170000 kr av dem er innløpt i år. El Diablo B.R har vunnet 13 av 29 løp så langt i karrieren.

 Vi ser El Diablo B.R er tilbake på stallen deres, hva kan du si om dette, Frode?

Veldig artig å få hesten tilbake i trening. Vi vant jo Derby sammen for to år siden. Hesten kom til stallen i går kveld. 

Hvordan ser han ut?

Hesten ser ut til å være i full løpsform. Han har jogget en rolig tur nå tidlig på dagen. 

Hva er planene med El Diablo B.R fremover?

Planen og håpet er at hesten skal bli et tilskudd i den Norske eliten. Hesten ser ut til å være i svært bra form. Han kommer fra Daniel Redèn, som kanskje er Sveriges beste travtrener. El Diablo B.R kjenner til forholdene på Ulleberg gård. Han har fått den gamle boksen sin tilbake, samme luftegård. Tina Storetvedt som var oppasser på han tidligere, er også oppasser på han nå. Alt er med andre ord helt likt for hans del som det var når han vant Derby.

 

Her ser vi en glad duo på vei inn til Derby seier i 2016 (Foto:Eirik Stenhaug/NR)