22.09.2018 08:18

Unionstrav tipsene til Färjestad er klare

Gjennom hele uken har vi i Vinnerbongen jobbet knallhardt i løpsarkivene i både inn og utland for å gi deg som kunde de beste forutsetninger på veien mot kronene. Tipsene ligger nå klare for salg og her drar vi frem dypinger, som per nå ikke er rørt i totoen. Vi slår oss sammen med svenskene og omsetningen kommer til å bli enorm. Er du alene om å prikke syv rette stikker du av med hele 60 millioner kroner! 

Endelig er Unionstrav omgangen på Färjestad her. En fantastisk spillmeny har blitt servert og vi har laget et tipsbrev med grundige analyser til hver løp innenfor V75 rammen.

 

 

Tekno Odin er tilbake og er en av favorittene til å vinne V75-6 sammen med dagens kusk Örjan Kihlström. (Foto: Eirik Stenhaug NR) 

 

 

Grunnlaget blir lagt via våre daglige tips og rangeringer og tipsene har vist seg å være en god oppskrift for våre kunder, som vil finne de hestene med mest spillverdi opp mot hver enkelt omgang og håpet er at du kan tjene noen kroner også på Färjestad i dag. 

 

I dagens omgang har vi funnet en banker, som vi mener har enorm spillverdi i seg. Han er per nå ikke favoritt, men vi tror denne hesten kan bli spilt opp en god del utover dagen. Han har gjort solide innsatser i lang tid og nå står han til for seier. Her kommer kusken til å kjøre med klare ambisjoner og vi tror det er snakk om en tipp topp vinnersjanse uansett posisjon i dagens løp. 

 

I de øvrige løpene drar vi frem et par 1 prosentere, som har blit helt "bortglemt" av spillerne. Dette er meget gode hester i klassen, som har vist solid form i sine siste starter. Klaffer det bare litt med løpsoppleggene for disse objektene kan de supersjokke i sine respektive løp. 

 

Du kan vinne hele 60 millioner kroner på lørdag om du er alene om å prikke de syv rette vinnerne på Färjestad. Vinnerbongen klarte kunststykket for et år siden på Bjerke hvor fire av våre kunder kunne dele hele 16 millioner kroner på Bjerke travbane under klasseløpssøndagen. Husk og lever spillet ditt før klokken 16.20 lørdag! 

 

Gled deg til vårt tipsbrev som ligger ute for salg her: https://vinnerbongen.no/pakke/6

 

Ønsker du å kjøpe deg inn i et av våre andelslag på "eksperten" finner du de her: https://vinnerbongen.no/eksperten

 

 

Her er tips overskriftene til Färjestad travbane lørdag 22 september. 

 

V75-1:  Handsome Brad blir klar favoritt i innledningsløpet og hesten har toppform. Er det snakk om en klar vinner, eller kan det være duket for en smell av de sjeldne direkte? 

 

V75-2: Oioioi for et objekt vi drar ut av ermet. Dette kan være hesten som sender de fleste "sjakkmatt" i denne omgangen. Hesten vi snakker om ga et enormt inntrykk for leden og trives utmerket på lange løp. Her må vi bare ta oss skikkelig betalt! 

 

V75-3: En åpen gulldivisjon mener mange, men vi byr på en klar førstehest, som vi mener skal ha en solid vinnersjanse etter inntrykket sist å bedømme. Dette er en traver litt utenom det vanlige og må ha en god sjanse uansett posisjon. 

 

V75-4: Her drar vi frem et par objekter det virkelig lukter svidd av. Begge kommer med formen på topp og begge duger godt i klassen, men her har spillerne sovet i timen. Vi skrur på vekkeklokkene på full styrke og roper VARSKO! 

 

V75-5: Global Trust blir "alle" sin redningsplanke denne lørdagen og det er ingen tvil om at hesten til Timo Nurmos var fin i seiersløpet på Solvalla sist, men han er voldsomt stor favoritt. Her har vi et par motbud, som kommer til å sette de fleste ut av spill. Takk for maten! 

 

V75-6: Et fantastisk spilleløp ble årets kaldblodsløp på Färjestad. Tekno Odin er tilbake med brask og bram og støter på en rekke gode hester i klassen. Vi har kjørt løpet i "lillebanen" og kommet frem til en delikatesse av de sjeldne. Her skal vi stå først i utbetalingslukene! 

 

V75-7: Pengene skal fordeles og de fleste klør seg veldig i hodet når de skal rangere dette løpet, men her har vi et par solide utgangshester, som det per nå er enorm spillverdi i. Disse kan vi ikke la gå fra oss og her skal vi hente penger i ABSOLUTT alle spilleformer. Her har spillerne sovet i timen ! 

 

Hvis du som kunde ønsker anbefaling på diverse "eksperten" lag i fremtiden kan du sende oss en mail på info@vinnerbongen.no 

 

Innleveringsfrister Färjestad travbane lørdag 22 september: 

 

V4: 14.45

V75: 16.20

V5: 17.04

Dagens Dobbel: 18.18

 

Lykke til med lørdagens spill!