02.10.2018 16:10

Superspennende V65 omgang på Momarken tirsdag

Momarken travbane byr på en flott spill meny denne tirsdagskvelden. Det ligger 1 million kroner til en alenevinner, og vi har funnet en frekk banker, som vi tror skarpt på i kveldens omgang. Håpet er at vi kan hente hjem noen kroner før helgens Dobbel Jackpot i V75 på hjemmebanen Sørlandet. 

 

Momarken travbane byr som sagt på V65 og V5-spill denne tirsdagskvelden. Flotte spilleløp hvor det er flere favoritter, som er alt for mye spilt i forhold til vinnersjansene i de respektive løpene. 

Bankeren vår i omgangen tror vi skarpt på. Dette er en høykapabel herremann, som har et latterlig lite grunnlag på konto i forhold til sin store kapasitet. Hesten står helt perfekt inne i løpet og feilfritt skal det ikke være snakk om saken. 

 

Glem heller ikke helgens V75 på hjemmebanen Sørlandet hvor det er Dobbel Jackpot i V75-spillet med over 6.millioner kroner ekstra i potten i og med det ikke var noen som kom til mål i forrige helgs omgang på Leangen. 

 

Det er mye å se frem i mot på spillfronten utover denne uken og vi håper at du som kunde kan tjene noen kroner i spillet. 

 

Tipsoverskrifter Momarken travbane tirsdag 2.oktober  

 

 

V65-1: Roberto Brazz står ikke med den beste programraden, men formen er betydelig bedre enn hva den indikerer. Hva tenker vi om oppgaven og er det en vinner? Vi har et herlig drag, som per nå er svært lite spilt. 

 

V65-2: Kaldblodsløp i lavt grunnlag er som regel av den åpne sorten og det er mange galopplystne hester på startstreken. Hva slags ess drar vi ut av ermet her mon tro?

 

V65-3: Bear Man sto for en imponerende innsats sist på Jarlsberg hvor han vant på en lav 13 tid, som er råsterkt for klassen. Blir det ny seier, eller kan sporet sette kjepper i hjulene? 

 

V65-4: Hommes Ferrari er ingen enkel herremann og galoppen ligger på lur. Eirik Høitomt har et godt tak på hesten, men i kveld har han ikke råd til en galopp i og med det er sprint. Vi drar frem et herlig objekt i løpet, som vi tror skarpt på! 

 

V65-5: A.D. Sleipner kommer tilbake etter pause og sykdom og blir voldsomt stor favoritt på direkten. Vi setter varslelampene på full styrke og serverer gullinfo! 

 

V65-6: Pengene skal fordeles i V65-spillet og her ligger det en formbombe på lur. Vi har funnet koden og du vil vel vite hva koden er? Takk for maten vi står klare i utbetalingslukene! 

 

Vi har en rekke spennende andelslag som ligger ute for salg på "eksperten" og de kan du finne her: https://vinnerbongen.no/eksperten

 

Dagens tips til Momarken kan du kjøpe her for 149,- kroner: https://vinnerbongen.no/pakke/1

 

 

Innleveringsfrister Momarken travbane tirsdag 2.oktober. 

 

V65: 18.55

V5: 20.05

Dagens Dobbel: 20.25

 

Lykke til med kveldens bonger og spill. !!