14.11.2018 13:54

Årets frekkeste banker på Bjerkebanen

Det er ikke ofte vi lanserer bankere i vårt tipsbrev, som er markert på under 10 prosent av innsatsene. Når vi laget tipset var han et sjettevalg i spillet og blir garantert ikke favoritt når starten går. Dette kan være hesten som sørger for tidlige julegaver.

Bjerke travbane har vist seg som en suksess bane for Vinnerbongen sine kunder. Helt siden oppstarten har vi spilt inn solide summer på nettopp Bjerke. 

 

 

Kveldens omgang er meget spennende og det kryr av spillbare hester. Det kommer du også til å se når du leser våre tips.

Hovedbankeren vår i omgangen er per nå et 5-6 valg i spillet og for oss er det en delikatesse, som kan være oppbrukt til neste gang denne hesten kommer ut. Derfor må vi prøve å ta oss skillelig betalt på denne hesten i kveldens omgang. 

 

Du har sikkert fått med det at vi har en Lang weekend pakke på https://vinnerbongen.no/ med tips til hele seks baner, som inkluderer tips til Bjerke i kveld og ikke minst V75-tipsene til Bjerke lørdag. 

 

Vinnerbongens langweekend pakke kan du kjøpe her: https://vinnerbongen.no/pakkekampanje/22

 

Frode Hamre sender ut en spennende debutant i Broad Vision på Bjerke i kveld. Er det snakk om en vinner direkte? (Foto: Eddo Vinnerbongen)

 

Her er kveldens overskrifter: 

 

V76-1: Vil du ha et stort forsprang til den store "sal" er det en ting å gjøre. Det er å trykke på kjøp! 

 

V76-2: Et av årets beste objekt. Ga et herlig inntrykk forleden og er helt glemt av spillerne. Her kan vi sette de fleste "sjakk-matt"! 

 

V76-3: Kommunedraget blir Broad Vision i debuten for stall-Hamre. Er det grønne lykter direkte, eller kan det være duket for skrell? Vi gir deg svaret! 

 

V76-4: Hoppeløpene er som regel vidåpne. Vi setter et par brennhete bud inn i A-puljen. Dette vil du garantert like! 

 

V76-5: Vi har kjørt dette løpet i lillebanen og kommet frem til et herlig utfall. Dette kan være en frekk banker i omgangen! Trykk kjøp og få spennende analyse av løpet. 

 

V76-6: Oioioi for et inntrykk. Nå skal konkurrentene virkelig få noe å bryne seg på. Takk for maten! 

 

V76-7: Pengene skal fordeles i et herlig avslutningsløp med mange gode kaldblodshester i klassen. Hva slags ess er det vi har i ermet her mon tro? 

 

Innleveringsfrister Bjerke travbane onsdag 14 november: 

 

V4: 18.10

V76: 19.00

V5: 20.05

Dagens Dobbel: 20.45

 

 

Ønsker du å kjøpe deg inn i et av våre "Eksperten" andelslag i kveld finner du dem her: https://cdn.rikstoto.no/expert/popup/allgames/00741?R22.dcsRef=https://vinnerbongen.no/eksperten

 

Lykke til med kveldens spill på Bjerkebanen!