12.12.2018 08:31

Fersk V75 vinner til Marius Høitomt

Marius Høitomt har fått inn en svært god hest på stallen sin. Han har vunnet flere pokalløp, samt V75 løp. Hesten er tidligere kriteriedeltaker. Og galopperte bort en Derbybillett i 2017.

 

Havblikk heter hesten. Tekno Odin sønnen vant V75 løp på Sørlandet den 3. Nov. Han debuterte i regi Øystein Tjomsland med seier i E.C Korens minneløp som 3 åring til 1,4 i odds. Havblikk var også storfavoritt i Jørgen Jahres pokalløp. Ved den anledning tapte han for Ådne Odin. Den største seieren hesten har vunnet til nå, er Sørlandets 3 års cup. 5 åringen har konkurrert i regi Øystein Tjomsland. Men i senere tid er det eier Alf Laupsa som har trent den raske herremannen. Havblikk har til nå tjent 375000 kr. Mamma til Havblikk er Ulmaren. Hun er etter Spikeld og Ulrigela. Ulrigela er mor til blant annet Ulfrigg. Ulfrigg er en av de aller beste kaldblodshestene vi har hatt til lands. Han var født i 1991 og tjente over 3,5 millioner kr, tok 37 seire på 183 starter. Ulfrigg fikk en del avkom. Deriblant derbytoer Frigg Mollyn og derbyvinner Lundfrigg. 

Havblikk står inne på Jarlsberg Travbane. Det er min far Eirik som skal bøye han opp, og kjøre noen banejobb med han, sier Marius Høitomt.

 

Husk at det er V75 på Bjerke i kveld. Menyen er herlig. Og i dette spillet er det 65 % tilbake til spillerne. Vi er i gang i løpsarkivet. Og kommer til å snakke med noen aktive som skal i banen i løpet av dagen. Våre eksperten lag finner dere her: https://vinnerbongen.no/eksperten