14.12.2018 14:24

Derfor kjører jeg Goldstile

Tom Erik Solberg leder V75 statistikken for 2018. Han vant dette championatet i fjor. Vi har forhørt om oss om morgensdagens sjanser for "lørdagskusken" Solberg. Han forteller også hvorfor han kjører Goldstile til fordel for Always On Time. Tom Erik forteller også at en storløpsvinner han har på stallen, er på gang igjen.

Er alt bra med Tom Erik Solberg?

Så absolutt, det er nok å gjøre på stallen. Og uka har vært bra kuskemessig.

Royal Baby er støket i morgen, hvordan opplever du dette?

Det er utrolig kjedelig. Hun har fått en hovbyll. Vi hadde fått et nydelig spor og hun hadde en fin oppgave foran seg. Så billig løp med 110000 kr i førstepremie kommer ikke med det førstepremie..

Men hva med hestene du kjører i morgen da?

Ard er spennende i morgen. Han møter noen som har vært bedre enn han tidligere. Men hesten har tatt store steg i den senere tid. Han ser ut som en hest som kan være med i større sammenhenger neste år. Han er ok på volte, og står fint til spormessig. Jeg blir overrasket om vi får helt til topps i dette løpet. Jeg forventer det ikke, men umulig er det iallfall ikke.

Gaga B.R. har trukket spor 8 bak bilen. Hun er også litt tynt jobbet før dette løpet. Hun har bare 2-3 skikkelige jobb i kroppen siden forrige start. Jeg forventer ikke så mye av henne denne gangen. Dette er mest for å komme i gang med løp. For øvrig ser hun veldig fin ut, men litt tynt jobbet.

Goldstile er en veldig bra hest. Dette blir spennende. Fikk jo det sporet vi drømte om, i og med han er litt variabel fra første rekke bak bilen. Det kjennes ut som formen er der. Han feilet i en trang situasjon like etter starten. Men hesten kjentes veldig bra ut i varming. Møter gode hester, men han er bra selv også.  Jeg har tro på at hesten kan vinne.

Du kunne også kjøre Always On Time i dette løpet, hvorfor valgte du Goldstile?

I utgangspunktet var det ikke planlagt Always On Time skulle starte i dette løpet. Kjetil Helgestad visste ikke han kunne starte i dette løpet. Det var meningen han skulle gå direkte ut på Solvalla 2. Juledag. Kretsen rundt Goldstile har hatt dette løpet på blokken hele tiden. I tillegg er det Stall Vinnerbongen som eier Goldstile. Da er det naturlig jeg kjører for sponsoren min.

 

 Always On Time er en het vinnerkandidat i morgen (Foto:Toten Trav AS)

 

Har du ellers noe å fortelle?

Nelson Andrea vant på onsdag. En veldig fin hest, litt hissig. Men hun kan mye. Jeg tror dette er ei hoppe som kan være med i større hoppeløpene neste år.

Ghazi B.R gikk knallfint i intervallene i dag. Jeg vil kjøre et rutineløp med han på tirsdag. Photo Lavec fungerer bra om dagen. Samt 2 åringene ser utrolig fine ut.

 

  Ghazi B.R er på gang igjen. (Foto:Eirik Stenhaug/NR)

 

Vinnerbongen er stolt sponsor av Tom Erik Solberg. Kusken som oftest er best når det gjelder. Han leder V75 statistikken for kusker.  Han var den beste «lørdagskusken» i 2017.Og kan lykkes igjen.

Vi kommer til å være på plass live på Bjerke denne helgen. Stall Vinnerbongen-Goldstile har egen starthest i sølvdivisjonsfinale. Så dette blir spennende. Vi kommer til å følge varminger og info opp mot løpene. Våre eksperten spill finner dere her:  https://vinnerbongen.no/eksperten

Vi tilbyr også Tipspakke mot helgen. Forhåpentligvis sørger dette for harde pakker under juletreet. Vi skal iallfall gjøre alt vi kan for å jakte de "gode spillene".
Tipspakken inkluderer tips til Biri fredag, Bjerke lørdag og Sørlandet søndag. Tipsene kan du kjøpe for 299,- kroner. Tipspakken finner du her: https://vinnerbongen.no/pakkekampanje/24