18.12.2018 16:22

Gavepakker på Forus tirsdag

Forus travbane byr på fine løp denne tirsdagskvelden og vi ser ikke bort fra at juelgavene kommer tidlig i år. Flere underspilte hester stiller på startstreken og bankeren er meget spennende i kveldens omgang. 

Meget flotte løp står på programmet denne tirsdagskvelden på Forus travbane. Menyen ser utfordrende ut på forhånd og det er flere hester, som stiller til start med tvilsom form. Vår banker i omgangen ga et blendende inntrykk forleden og vi har knapt nok sett denne hesten bedre i aksjonen enn det han var i dette løpet. 

 

Ønsker du å kjøpe dagens tips finner du dagspakken her: https://vinnerbongen.no/pakke/1

 

Vi byr også på et herlig objekt i DD-spillet, som kommer til å gi solid avkastning i denne spillformen. Det kan være et spenstig holdepunkt og får vi da inn en overraskelse i den andre Dobbel-avdelingen kan det bli harde pakker under treet. 

 

 

Geir Gudmestad er som alltid aktuell på hjemmebane, så også i kveld. (Foto: Eirik Stenhaug NR) 

 

Her er kveldens overskrifter: 

 

V65-1: Lucky Vegas jakter den såkalte "stolpen" i programmet. Kommer den i kveld eller står den store favoritten for fall? Vi har en klar analyse av løpet.

 

V65-2: Et veldig fint spilleløp med mange kapable travere på startstreken. Vi har en klokkerklar idè i løpet og tror knallhardt. Her skal vi ta oss betalt! 

 

V65-3: Et av omgangens desidert beste objekter kommer ut i dette løpet. Kommer garantert til å gi bra odds og da står vi klare i lukene. Takk for maten! 

 

V65-4: Omgangens spillenøtt hvor det er mange usikre hester på startstreken. Vi byr på en solid utgangshest, som vinner dette løpet feilfritt. Hesten duger langt utover grunnlaget og feilfritt tror vi ikke det er snakk om saken. 

 

V65-5: Dagens herligste objekt kommer ut i dette løpet og klaffer det bare litt med posisjonene i kveldens løp tror vi det er dønn i orden og det til gaveodds i totoen. Her må vi bare ta sjansen! 

 

V65-6: Pengene skal fordeles i V65-spillet og Geir Mikkelsen sender ut en spennende debutant i 9 Iasi, som kommer med sterke resultater fra Tyskland. Treningsrapportene er positive og kan det være en ny klasseklatrer i regi Mikkelsen? Vi gir deg klart svar! 

 

 

Vi tilbyr også tipspakke til fem baner denne uken for kun 399,- kroner. Dette er over halv pris på tipsene. Vil du prøve denne pakken finner du den her: https://vinnerbongen.no/pakkekampanje/25

 

Innleveringsfrister Forus travbane tirsdag: 

 

V4: 18.10

V65: 18.55

V5: 20.05

Dagens Dobbel: 20.25

 

Lykke til med kveldens spill!