19.12.2018 15:32

Harde julegaver på Bjerke onsdag 19 desember

Det ble som vi spådde på Forus i går gode penger og flere av våre beste objekter i omgangen innfridde våre forventninger til fulle. Hovedbankeren G. Jerken vant sitt løp og det beste objekter Neslands Faksen var også meget opplagt for dagen. Nye muligheter på landets hovedbane i kveld og vi byr på en banker, som så rålekker ut forleden. Husk også at vi tilbyr tipspakke med tips til hele fem baner for kun 399,- kroner som begynner i dag på Bjerke og som varer til og med Jarlsberg søndag! 

Tipsene på Forus satt bra i går og et par av våre kunder fikk V65 på egne oppsett i går, noe som er svært gledelig da vi bruker enormt med tid på tipsene som sendes ut hver enste dag. 

 

 

Det er nye mulighet for du som kunde i kveld på Bjerke og det er svært lite som skal til før det blir solide utbetalinger på disse onsdagene. I kveldens omgang er det et par voldsomt store favoritter, som har imponert stort i sine siste starter. De kommer på ingen måte til noe dekket bor og varsellampene lyser på sterk styrke på den ene av disse! 

 

 

Vinnerbongen tilbyr denne uken tips til fem baner for kun 399,- kroner og denne tipspakken begynner i dag på Bjerke og gjelder frem til og med søndagens V65 løp på Jarlsberg.

 

 

Vil du kjøpe denne tipspakken kan du gjøre det her: https://vinnerbongen.no/pakkekampanje/25

 

 

Her er kveldens overskrifter til løpene på Bjerke travbane 19 desember: 

 

V75-1: Deep Sea Dream blir omgangens holdepunkt for de aller fleste og hesten har vært imponerende god. Blir det ny seier i kveld, eller faller favoritten blytungt direkte? Vi har svaret klart! 

 

V75-2: Lavgrunnlagsløp for varmblodshestene og det er mange urutinerte hester på startstreken. Vi byr på en klokkerklar ide i løpet og tror skarpt. Trykk kjøp og få klar tale! 

 

V75-3: Et herlig spilleløp hvor vi har en klar analyse. Det kan fort dreie seg om en klink vinner. Denne tror vi skarpt på! 

 

V75-4: Stallansatte skal ut i ilden i dette løpet og det er mange om budet mener mange? Vi har kjørt løpet i badekaret og funnet en klar vinner. 

 

V75-5: Vicky Waiting er på alles lepper og blir omgangens store "kommunehest". Er det slik at vi bare løper til lukene og klapper inn Vidar Hop i dette løpet? Vi serverer en delikatesse av de sjeldne og håper denne innfrir våre forventninger. 

 

V75-6: Valle Mattis var rålekker i seiersløpet sist og ga et blendende inntrykk i målgangen. Hesten lyser det form av og her er det vel grønne lys? Eller?

 

V75-7: Pengene skal fordeles i V75-spillet og vi byr på en klokkerklar idè i løpet. Denne står vi blankt på i Dagens Dobbel spillet og her skal det en god hest til for å slå vårt objekt. 

 

Ønsker du å kjøpe dagens tips til Bjerke gjør du det her: https://vinnerbongen.no/pakke/3

 

Vi har også en rekke spennende andelslag ute for salg på vårt "eksperten" torg og de kan du kjøpe deg inn i ved å følge denne linken: https://cdn.rikstoto.no/expert/popup/allgames/00741?R22.dcsRef=https://vinnerbongen.no/eksperten

 

Innleveringsfrister Bjerke travbane 19 desember: 

 

V75: 19.00

Dagens Dobbel: 20.40

 

Lykke til med kveldens spill på Bjerke!