01.01.2019 07:13

Vinnerbongen spilte inn over 1,6 millioner kroner

I går hadde vi nok en flott dag for våre kunder. Totalt spilte vi inn over 1,6 millioner kr. Seks av våre kunder kunne dele over 1,3 millioner kr. Vi legger ut tipsbrevet fra gårsdagen, slik at dere kan se hvordan vi jobber i forkant av løpene. Vil ellers ønske alle kunder et godt nyttår.

 

Det å komponere vinnerbonger er mange ganger svært utfordrende. Når det går veien for kundene og det er millioner å hente, gir det et enormt kick. På Multijackpot omgangen på Axevalla var det store penger å hente i spillet. Hele 60 millioner lå i potten. Dette gjorde at våre kunder spilte mer enn vanlig. Vi mente Stonewashd Diamant var dagens beste banker, mens Rocky Bear var en alternativ banker. Det gjorde at flere av bongene våre røk. Objektene våre var ellers klare for dagen. De aller største var 7. Baron Grif i V75 avd. 2 og 14. Ibeliveinamerica i avd. 3. Sistnevnte var et 7 valg. Hos oss var hestene med på alle bonger, og flere av dem som singelstrek. Alice Bore og Arbiggan var ytterligere objekter i omgangen. Av dere som som løpene, så regner jeg med dere la merke til løpet Arbiggan gjorde. Vi ranket faktisk denne V75 omgangen på bare 128 rekker. Folkeranken var på hele 6048 rekker. Så håper noen av dem som kjøpte tipsbrevet, tjente penger på dette. Vi irriterer oss litt over at ikke flere kunder hentet penger hos oss. Men slik er denne bransjen, alltid noe å terpe på. Tross alt, 6 kunder kunne dele over 1,3 millioner kroner. Samt flere delte fine penger. Andelslaget som satt var på bonger til 395 kr per andel. Her vektet vi mye av pengene på objektene. Bongen ser dere i bunnen av saken her.

Vi baserer alltid spillene våre på tipsbrevet vårt. Om det kommer inn viktig info like før løpene tar til, eller vi ser kanon fine varminger. Så hender det selvfølgelig vi avviker litt fra tipsene. Andre ganger kan tv reporterene dra opp hester vi har null tro på. Da følger flokken ofte etter. Det kan sørge for fine verdier i hestene vi har tro på. Vi prøver naturlig nok alltid å servere våre kunder de beste spillene. Vinnerbongens Espen Edvardsen stod ene og alene for analysene til Axevalla. Totalt omsatte vi for 239570 kr til V75 løpene på Axevalla. Vi spilte inn 1609947 kr til våre kunder. Det må si oss fornøyde med. Tipsbrevet vårt ligger nedunder her. Slik at dere ser hvordan vi komponerer disse. Hestene som vant er markert i uthevet skrift både i analysen og rangeringslisten.

 

Hei!

 

Endelig er dagen her. Avslutningen på Julebonanzaen og multijackpot i spillet. Solide forutsetninger for du som spiller og mange millioner ekstra i syverpotten. Vi har jobbet iherdig i løpsarkivet for å gi deg som kunde de beste forutsetningene til å kunne vinne penger på hest. Dessverre traff vi dårlig på Royce Rolls, som felte en god del av våre bonger i går, men resten av rangeringen var praktfull. Nye muligheter i dag nyttårsaften og vi har et par herlige objekter, som vi vil dele med deg som kunde!

 

V75-1:

Et vidåpent løp innleder V75-spillet på Axevalla og her kan det fort smelle skikkelig. Hvis ikke Åke Svanstedt bare vinner dette løpet med Per Hedberg trente 1 X.L. Bygg Palema. Hesten er mer enn god nok i et løp som dette, men formen er noe tvilsom. Vi hadde god tro på hesten sist i Örebro, men da hoppet han umotivert ut på den siste langsiden. Han så heller ikke bra ut før galoppen kom. Han har vunnet 3/10 løp fra tet tidligere og gjør gode løp fra den posisjonen. Hesten er rask fra start og skulle Åke prikke starten kan han absolutt lede løpet hele veien med favoritten. 8 Othala var veldig positiv i seiersløpet på Åby sist. Hoppa dro unna i et tøft tempo i front og var likevel sterkest ned oppløpet hvor hun vant i herlig stil. Hun går inn i sin rette årstid og med inntrykket sist friskt i minnet skal hun absolutt regnes med sjanse igjen. Det er andre forutsetninger i dag, men får hun bare spare speeden sin til det lange oppløpet på Axevalla kan hun runde alt og alle. 10 Conrads Wilhelm er av de beste hestene i feltet på kapasitet, men han blander og gir i prestasjonene. Hesten duger langt utover grunnlaget, men han må ha dagen. Han viste herlig form i seiersløpet på Färjestad sist hvor han avsluttet strålende ned oppløpet. Er han ytterligere forbedret til dagens løp kan han legge på til to strake. 9 Arsenal har fått et løp i kroppen etter pause. Han fikk en tøff tur i comebacket og ble trøtt til slutt. Hesten er herdet mot knallhard motstand og møter rett selskap i dag. Peter Untersteiner skal gi hesten et fint løp og klaffer det bare litt med posisjonene og han får spare speeden i det lengste kan han runde de fleste og kanskje alle ned det lange Axevalla oppløpet? 12 J.S. Apollo hadde vi god tro på i seiersløpet på Solvalla nest sist. Han avsluttet fort ned oppløpet til knepen seier. Det vi ikke liker er at han har vært veldig tråkk i sine siste løp og aldri fått opp noe særlig fart. Han er veldig entaktet og det kan fort bli veldig langt frem. Har han dagen og tar i for fult kan han runde alt og alle, men han er kun en outsider i dag. 15 Making Love er utvilsomt av de beste hestene i dette feltet på kapasitet, men han kommer tilbake etter lang pause. Hesten har kun gått et prøveløp før dette løpet og det er litt langsøkt at han skal gå og vinne V75 løp direkte. Hesten har som sagt et høyt toppnivå og når Robert Bergh sender hesten direkte ut i V75 er han tydelig veldig fornøyd med hesten i trening. Er han i nærheten av toppnivået sitt skal han regnes med god sjanse. 3 Ufo Jet og 14 Peder Mykla skal også regnes på gardering.

A: 1 B: 8-10-9-12-15-3-14 C: 7-4-5-2-14-6-13

 

V75-2:

Her kan mye bli avgjort på startsiden. Vi har en følelse av at det blir knallhard kjøring mellom Robert Bergh og Peter Untersteiner. 1 Angle Of Attack og 3 Justice Ås er begge lynraske fra start og begge gjør sine beste løp fra tet. Peter Untersteiner har en liten fordel i at han står litt ute på vingen med Justice Ås og skulle han hente en lengde på Angle Of Attack er nok mye gjort. Hesten duger bra i klassen og står helt perfekt inne i dette løpet grunnlagsmessig. Vi tror dog det blir for tøff kjøring og det vil favorisere vår idè i løpet. 7 Baron Gift er en herlig traver, som vi liker svært godt. Han har ikke hatt hellet med seg i sine siste starter og sist så han helt rå ut i målgangen som fastlåst mot gode hester. Hesten er i toppform og kommer han bare inn i løpet er han mer enn god nok til å vinne dette løpet. Han er kun markert på drøye 10 prosent i spillet noe som er svært spennende. Nevnte 3 Justice Ås er en selvskreven garderingshest. Han er vant til å møte gode hester og gjør alltid gode løp. Treningsrapportene er veldig gode i forkant av dette løpet og han må regnes rett bak vår favoritt. 1 Angle Of Attack gjør også han noen solide innsatser fra tid til annen. Han er sikret en fin posisjon fra dette startsporet og er han i nærheten av toppnivået sitt er han mer enn god nok i et løp som dette. 6 Michelangelo Ås er også han en god hest i dette løpet. Daniel Redèn har god tro på hesten sin i forkant av dette løpet og formen er også bra. Han satt fast med mye krefter sist og så veldig fin ut i startene før. Kommer han bare inn i løpet fra dette startsporet kan han være med helt i fremste rekke. 9 Highspeed Call så også han veldig formsterk ut i løpet sist. Her kan han få et fint løpsopplegg og blir det bare tempo over forestillingen kan han runde mange ned oppløpet og kanskje alle til brakodds?

A: 7-3 B: 1-6-9 C: 2-4-5-8

 

V75-3:

Her kommer vårt beste objekt i hele omgangen ut. Det er 14 Ibeliveinamerica, som har sett smellfin ut i kulissene i det siste. Han så veldig fin ut før han ble sjenert ut på den siste langsiden sist og hadde garantert kjempet helt i fremste rekke uten den galoppen. Gangen før var han veldig positiv hvor han avsluttet strålende ned oppløpet til sikker seier. Vi skal huske på at dette er en traver, som har lekt med Illuminati i samløp og den var klar favoritt i et Divisjonsløp på Solvalla i romjulen. Klaffer det bare litt med posisjonene underveis kan supersjokket være et faktum. 10 Seal Kronos er nok den beste hesten i feltet på kapasitet, men hestene til Admir Zukanovic har blandet og gitt veldig i det siste. Det er ingen tvil om at Seal Kronos har en bra sjanse i dette løpet om han presterer opp mot toppnivået sitt, men han får stå som et stort spørsmålstegn i og med formen er tvilsom. 13 Man O`War er en herlig traver, som står svært spennende til i springsporet på tillegget. Han er bra fra start og Robert Bergh kan fort finne en fin posisjon direkte. Hesten skuffet litt sist, men har vært bra i startene før. Vi antar det var en dårlig dag i og med han nå sender hesten ut i V75. 8 Frisco Runner kan være et sjokk i løpet. Han så veldig fin ut i seiersløpet nest sist, men det skal sies at han fikk styre og stelle mye i front i det løpet. Han ble tidlig trøtt sist, men er han tilbake på topp igjen i dag er han ikke borte. 11 Elway Am flyter på styrken og tåler å gjøre mye grovjobb selv underveis. Han har ikke vært som best i sine siste starter, men tilbake på topp er han mer enn god nok i et løp som dette. 4 Capture galopperte vekk en klar seier inn mot den siste svingen sist og så veldig formsterk ut. Han står fint til på strek og skulle Christoffer Eriksson klare å kjøre i trav er han mer enn god nok til å vinne. 12 Jejje Palema står også hun veldig spennende til spormessig og om Åke Svanstedt treffer i volten kan hun fort sitte fint på det direkte. Får hun spare speeden sin i det lengste kan hun runde de fleste og kanskje alle? Formen er nemlig veldig bra der i gården. 7 Bouncing Ball O.O. og 9 Dalforno skal også regnes på gardering i løpet.

A: 14 B: 10-13-8-11-4-12-7-9 C: 6-1-3-15-2-5

 

V75-4:

Her kommer et nytt brennhett objekt. 8 Rocky Bear er en herlig traver, som virkelig gir et voldsomt inntrykk i banen. Han har sett helt rå ut i seiersløpene og dette er traver Håkan E. Johansson har store ambisjoner med. Rocky Bear vant sprettlett på en 14 tid på Åby nest sist og det så ikke ut som det kostet hesten det dugg. Nå sist rotet han seg vekk med galopp direkte, men har som sagt vært veldig god i startene før. Kommer han seg feilfritt rundt i dag og det bare klaffer litt med posisjonene er vi ikke i tvil om at dette er den beste hesten i feltet. Kan være en delikatesse av de sjeldne til herlig spill verdi. 7 Kaptein Kidd rotet seg vekk med galopp som klar favoritt i Halmstad. Det gikk solide rapporter på hesten i forkant av løpet, men han ble alt for hissig og rotet seg som sagt vekk. Peter Untersteiner har klare ambisjoner med denne 4-åringen og feilfritt er han garantert med og kjemper helt i fremste rekke. 5 Whipped Eggs er en skikkelig tøffing etter Ready Cash. Han sto for en råsterk prestasjon sist hvor han vant fra dødens. Han er ikke helt prikkfri i aksjonen, men flyter på styrken. Robert Bergh kommer helt sikkert til å kjøre offensivt og uten galopp er han med og kjemper helt i fremste rekke. 4 Sobel Photo, 11 Pastorns Lady og 10 Campell J.P. skal også regnes på gardering i løpet.

A: 8 B: 7-5-4-11-10 C: 12-1-9-2-3-6

 

V75-5:

1 Alicia Bore har perfekte forutsetninger med sprint og førstespor bak bilen. Hoppa får samtidig Ulf Ohlsson i sulkysetet noe som ikke er noe minus. Hun har vist flott form i det siste og er lynrask fra start. Vi tror Ohlsson kjører seg tidlig til tet og fra den posisjonen kan hun lede dette løpet hele veien. 8 Argbiggan har tapt sportrekningen, men dette er en veldig fin hest, som har mye å gå på i forhold til det grunnlaget han har på konto. Åke Svanstedt setter seg opp i sulkysetet i dagens løp noe som er svært spennende. Han har fått dårlig betalt for sin flotte form og kommer han bare inn i løpet er han mer enn god nok til å ta seg av et løp som dette. 4 Fantasia Sisu travet et bra løp fra dødens sist. Hun holdt farten strålende med tanke på det tøffe løpsopplegget og er ei veldig god hoppe for denne klassen. Hun finner seg en bra posisjon direkte og uten tull ender hun helt i fremste rekke. 11 Zeeland Kronos var veldig fin i seiersløpet sist og ga et herlig inntrykk i målgangen. Hun er avhengig av tempo over forestillingen, men klaffer det bare litt med posisjonene underveis kan hun legge på til to strake. 7 Saga Doc og 12 Hurray Boko skal også regnes med sjanse selv fra vanskelige startspor.

A: 1-8 B: 4-11-7-12 C: 5-10-6-3-2-9

 

V75-6:

15 Stonewashd Diamant blir vårt holdepunkt i omgangen. Man kan forstå på Peter Untersteiner at dette er ei hoppe han liker svært godt og det kan vi også forstå. Hun traver solide løp hele veien og har et lite grunnlag på konto i forhold til kapasiteten sin. Vi tror hun kommer til å gå rett inn i eliteklassen blant hoppene i Sverige. Hun er tøff som få og tåler å gjøre mye grovjobb selv underveis. Det er aldri enkelt å vinne V75 fra 40 meters tillegg, men er det noen som skal klare det, så er det Stonewashd Diamant. Hun går veldig ned i klasse og er vant til å møte betydelig tøffere selskap enn dette. Hun har sett strålende ut i sine to siste seiersløp hvor hun har vunnet med krefter på lager. Det lange oppløpet på Axevalla taler også til Untersteiner-Hoppa sin fordel. Vi tror hun blåser forbi denne gjengen ned oppløpet. Banker!

A: 15 B: 14-8-3-6-13-10 C: 7-1-2-4-5-11-12

 

V75-7:

Multijackpot millionene skal fordeles og det er et herlig løp som avslutter dagen. Vi har god tro på at Peter Untersteiner avslutter dagen med 3 Magic Happens som har vist solid form i sine siste starter. Han avsluttet solid i kulissene sist og så veldig formsterk ut. Han er bra fra start og vi tror fort Untersteiner kan komme seg tidlig til tet. Fra den posisjonen skal han regnes med bra sjanse. 10 Dream Night Palema er nok den beste hesten i feltet på kapasitet, men formen er tvilsom. Hesten er herdet mot knallhard motstand i hele år og går ned en liten klasse til dette løpet. Blir det bare litt tempo over forestillingen og det klaffer litt med posisjonene underveis er han mer enn god nok til å runde denne gjengen. 4 Minnestads Ecuador er også det en bra hest i klassen. Han testet Amerikanervognen for første gang nest sist og det ga et voldsomt inntrykk. Han la inn 11 den siste runden og han avgjorde på lette føtter ned oppløpet. Hesten duger i denne klassen og fra dette startsporet må han regnes tidlig. 9 Dynamite Light, 6 Tyson Bi og 1 Gianluca Boko skal også regnes på gardering i løpet.

A: 3-10 B: 4-9-6-1 C: 2-5-12-7-11-8

 

 

Dagens beste banker: 15 Stonewashd Diamant (V75-6)

 

Dagens alternative banker: 8 Rocky Bear (V75-4)

 

Dagens beste objekter: 7 Baron Gift (V75-2), 14 Ibeliveinamerica (V75-3) og 1 Alice Bore og 8 Argbiggan (V75-4)

 

Lykke til med dagens spill og godt nytt år !

Vinnerbongen fra i går ser slik ut.

Det er Jackpot både på Solvalla og Leangen i dag. Slike premisser liker vi. Vinnerbongen har som vanlig jobbet med menyene. 5+ spillet har også hatt en god trend i de siste. I går var alle andelslagene positive. Vi spilte for ca. 10000 til disse løpene. Og hentet tilbake over 30000 kr til våre kunder. Det er enorme summer å spille om i dette 5+ spillet som går daglig fra Frankrike. Vi drømmer om å sikre våre kunder millioner også her.

 

Spillene våre denne dagen, finner dere her: https://vinnerbongen.no/eksperten