04.01.2019 05:54

Superpott i V75 på Klosterskogen!

V75 på Klosterskogen i morgen. 13. Millioner ligger i superpotten til alenevinner. Omgangen byr på flere herlige drag. Å ta hele potten er ikke umulig. Her er våre refleksjoner over løpene per nå. I løpet av morgen dagen skal tipsbrevet være klart, og pengene plasseres på hestene. Kan det ble en ny topphelg for Vinnerbongen?

Denne omgangen likner litt på den vi hadde på Bjerke på onsdag. Flere hester kan fort få for mye penger på seg, mer enn hva vinnersjansene faktisk er. Som spiller, er dette svært interessant. På onsdag så vi hvor lite som skal til før verdiene gikk betydelig opp. Selv om omgangens største favoritt Sirikit vant, ble utbetalingen for 7 rette nærmere 50000 kr. Vi er i gang med hjemmeleksene mot helgen. Vi jobber i løpsarkivet. Her prøver å danne oss et inntrykk av hestene, og hvordan løpene blir kjørt. Dette er våre refleksjoner over løpene per nå.

V75-1

3.Stumne Fyr holder solid form. Han står nydelig til denne gangen. Normalt skal Wolden traveren sitte tidlig i tet. Er det da slik at han sporer rundt om? 20 meter bak står 5. Magnums Othello i førstespor på sin volte. Fra denne distansen er det 5.Magnums Othello og 10. Hvalstad Odin som er de beste hestene. Hvalstad Odin står nydelig til i spor 6 på motsatt volte. Han får dermed god fart fra start. Er nok avhengig av å ligge i rygger i det lengste for å gå helt til topps. På 40 meter tillegg står det også to kapable hester, 12. Tripsson Ø.K og 13. G. Jerken. Sistnevnte har vist flott form den senere tid, og er en svært god hest. Vi har en klar idè om hvordan dette løpet blir kjørt. Og tror en hest har klart bedre vinnersjanse enn de andre.

V75-2

Et grunndivisjonsløp over 2500 meter. Hestene er delt inn etter sportrapp. Hvem sitter i tet her? Spillemessig er det svært interessant. 3. Sparkling Credit får ny kusk i form av Kristian Malmin, mens 12. Pique får Geir Vegard Gundersen i vogna. Dette er spennende endringer, som mange ganger kan slå positivt ut. 9. Positano og 10. Weinberry er nok de beste hestene i feltet. Kryssene i dette løpet blir nok avgjort etter varming. Klosterskogen er en fin bane å følge varminger på. Endel hester sliter på svingene der, i og med de er krappe. Så her må vi følge ekstra godt med. Noen vil sikkert varme seg inn på bongen, mens andre varmer seg ut av bongen.

V75-3

Hoppecupen for kaldblods der man har delt løpet på tre ulike distanser. 15. Lykkje May så helt rå ut på Drammen sist. Djøseland hoppa til å få god fart ut i fra start fra springspor. Bak henne kryr det av vinnerkanditater. Hvem er dragene?

V75-4

Åpen klasse for de varmblodige. 4. Place Yout Bet sitter vel normalt i tet. Flere av hestene leverer jevne fine prestasjoner i dette feltet. En hest lyser det form og mer klasse av enn de andre. Vår favoritt er klar!

V75-5

Kaldblodhester under 140000 kr i grunnlag. Sportrapp sørger for at de med mest penger står dårligere inn de med minst penger. Det kan se ut som 10. Ros Son og 6. Sitje Rapp får endel av pengene på seg. Det kan også være riktig. Men samtidig åpner det opp for spekulasjon. Er det ikke slik at en 3-4 hest kan være et kanongodt spill i løpet? Eller er en av de to nevnte en klar banker?

Ros Son får mye penger på seg i V75-5. (Foto:Geir/Vinnerbongen)

 

V75-6

Aiaiai, her må Vinnerbongen virkelig på jobb. 2500 Volte med flere blåsere i feltet. 2. Soros Kronos, 5 Royaldoodle, 10. Falcon Dragon og 13. Cash Okay. Hvem er først på Vinnerbongen ranken? Kan det ikke også være slik at det er en femtehest som kan sørge for at superpotten på 13. Millioner får bein å gå på?

V75-7

8.Roli Eld blir manges holdepunkt denne omgangen. Hesten er strøket inn to spor som følge av strykninger. Om han kjører seg tidlig tet. Hva så med Ådne Odin eller noen av de andre i feltet? Kan de dukke opp fra lederrygg eller tredje innvendig?

Flotte Ådne Odin banen sammen med Tom Erik Solberg. Den blå Chelsea pregede drakta er byttet ut. Skal man kjøre for Vinnerbongen må det være i rødt og Liverpool preget (Foto:Eirik Stenhaug/NR)

Vårt tipsbrev til V75 omgangen i morgen, kan du kjøpe her: https://vinnerbongen.no/pakke/6

Vi har hatt god suksess med dette i det siste.

Våre eksperten lag til omgangen er også klare, de finner dere her: https://vinnerbongen.no/eksperten