05.01.2019 10:38

Klosterskogen byr opp til V75 fest

Klosterskogen står for årets første V75 omgang i Norge. Denne omgangen betalte ut enorme penger i fjor og Vinnerbongen var svært nære å ta hele potten. Vi serverte Love Voice, som en delikatesse og hesten innfridde våre forventninger til fulle. Flere av våre kunder tjente gode penger i lukene etter å ha kjøpt vårt tipsbrev. Vi håper å følge opp suksessen fra i fjor direkte på årets første V75-dag.

Klosterskogen travbane er en bane som er veldig uforutsigbar med tanke på at det er "Open Stretch" eller siste indre, som det kalles i Norge. Det vil si at hesten som sitter i lederryggen ut i oppløpet kan angripet innenfor lederhesten på oppløpet. 

 

 

Dette gjør at kuskene og ikke minst vi som jobber med analyser av løp må tenke på en annen måte når vi skal vurdere løpene og komponere bongene. Denne løpsdagen ser utrolig spennende ut og det er mange spennende objekter, som vi vil dra frem. Det er et par drag, som vi rangerer inn i A-puljen, som omtrent ikke er rørt i totoen noe som er helt ubegripelig for oss. 

 

Uken har startet bra for oss og for seks av våre kunder ble nyttårsaften ekstra hyggelig. Da de sjekket kontoen kunne hver av dem hente ut over 200.000 kroner hver i og med bongen gikk inn med drøye 1,3 millioner i gevinst. 

 

Vårt tipsbrev har levert vinnere på løpende bånd denne uken og vi håper du som kjøper dagens tips kan hente gode penger ved å følge våre vurderinger i omgangen! 

 

Dagens tips på Klosterskogen kan du kjøpe her: https://vinnerbongen.no/pakke/6

 

Vil du være med på et av våre "eksperten" andelslag finner du dem her: https://cdn.rikstoto.no/expert/popup/allgames/00741?R22.dcsRef=https://vinnerbongen.no/eksperten

 

Her er dagens V75 overskrifter: 

 

V75-1: Vi innleder med et knallsterkt objekt, som skal være fit for fight. Denne hesten har et helt riktig løp på papiret og det kan være snakk om en helfrekk utgang direkte. 

 

V75-2: Et brennhett objekt, som er helt bortglemt av spillerne. Er det bare å løpe til lukene og hente hjem gavene? 

 

V75-3: Lykkje May travet et helsvett løp i Drammen sist og blir favoritt på den prestasjonen. Blir det ny V75-seier til Kjetil Djøseland hoppa i dag, eller kan det være duket for skrell? 

 

V75-4: Vi har analysert dette løpet opp og ned i mente, og kommet frem til et herlig resultat. Takk for maten! 

 

V75-5: Dagens spillenøtt med kaldblodshester i lavt grunnlag. Her kommer som regel skrellen ofte. Det kan den også gjøre i dag. Hvem er det vi drar ut av erme i dette løpet mon tro? 

 

V75-6: Et herlig stayerløp står foran oss med Cash Okay som klar favoritt fra lengst tillegg. Er det bare å hente Cashen? Eller må vi gå imot? Vi gir deg klar tale! 

 

V75-7: Roli Eld blir alles planke i omgangen, men er det så lett at det bare er å gå all in? Vi gir deg svaret! 

 

Innleveringsfrister Klosterskogen travbane 05 januar: 

 

V5: 14.10

V75: 15.00

V4: 16.06

Dagens Dobbel: 16.50

 

Lykke til med dagens spill og godt nytt år!