16.01.2019 17:45

Vinnerbongen på besøk hos Hugo Langeweg Jr.

Vi har vært en tur i det store utlandet, denne gangen Nederland og Hugo Langeweg Jr. Han holder til bare en drøy times biltur fra storbyen Amsterdam. Milde vintere og flotte treningsforhold kan stallen så absolutt by på. Hvordan trener de hestene på stallen? Hvordan er treningsunderlaget? Er det noen nye stjerner på stallen? Langeweg har flere hester med Norsk tilknyttning i stallen, deriblant hesten Espen "Shampo" Knutsen er deleier av, Go Without I.D. Hva kan Hugo fortelle om "Shampo" hesten?

2019 er i gang, og Vinnerbongen er i gang med reportasjer. Vi har flere planlagte besøk dette året, både i inn og utland. Det å promotere de aktive, vise frem hester og treningsfasiliteter er noe vi ser på som viktig.

Denne gangen har vi tatt turen til Nederland. Bare en drøy times kjøring fra storbyen Amsterdam, holder Hugo Langeweg Jr til. Vi nordmenn husker han kanskje best fra OGP seieren med Russel November i 2009. Hugo var i midten av 20 årene den gangen. 35 åringen har allerede er voksen merittliste. Han er også mannen som hadde topphoppa Normandie Royal i trening frem til hun var ca. 4 år.

Vi var på besøk på stallen til Langeweg Jr. helt i starten av januar, gresset var grønt og det var langt mildere enn hva vi er vandt med fra Norge. Langeweg viste frem anlegget han trener hestene på. Flere av hestene er også norskeide, blant annet Go Without I.D. Denne 3. åringen er deleid av Espen «Shampo» Knutsen. Kan den tidligere ishockey spilleren sitte på en av de beste i årgangen? Se reportasjen her:

 Se reportasjen her: