19.01.2019 11:19

Frekk banker sørger for ny milliongevinst?

Bjerke travbane byr på en særdeles spennende Gulljackpot omgang denne lørdagen. Vinnerbongen har spilt inn enorme summer på Bjerke tidligere og blant annet tatt hjem hele V75-potten på drøye 16 millioner tidligere. Denne lørdagen serverer vi noen helt spinnville drag, som per nå er latterlig lite spilt i forhold til vinnersjansene i sine respektive løp. Bankeren er heller ikke favoritt i omgangen, noe som gjør at vi gleder oss ekstra til lørdagens løp. Vi håper du blir med oss på festen! 

Bjerke travbane har sin første V75-kjøring denne lørdagen og det er en herlig meny de serverer på landets hovedbane. 

 

 

Flotte spilleløp med flere utfordrende løp, som gjør omgangen ekstra interessant for oss som skal spille. Bankeren vår i omgangen er per nå ikke favoritt og vi byr på et par frekke vinnere, som per nå er markert på under 2 prosent av innsatsene. Det er helt utrolig at disse to hestene ikke er spilt mer enn det de er per nå. 

 

Det er selvfølgelig ikke enkelt å få inn disse stor skrellene, men hestene har mye bedre vinnersjanse i løpene enn de prosentene de har på seg per nå. 

 

Vil du kjøpe dagens tipspakke finner du den her: https://vinnerbongen.no/pakke/6

 

Vil du være med på et av våre andelslag på "Eksperten" finner du dem her: https://cdn.rikstoto.no/expert/popup/allgames/00741?R22.dcsRef=https://vinnerbongen.no/eksperten

 

Her er dagens overskrifter: 

 

V75-1: Humble Hill får mye penger på seg i innledningsløpet, men her har vi en spennende idè, som er alt for lite spilt i forhold til vinnersjansen i løpet. Her kan vi fort få det forsprange vi trenger direkte! 

 

V75-2: Her har virkelig spillerne sovet i timen. Vi drar frem en hest, som er helt bortglemt av spillerne. Denne hesten har det lyst form av ved flere anledninger og det er kun tilfeldig at ikke denne hesten står med en bedre programrad. Her må vi bare til lukene. Vinner denne er de fleste spillere "sjakk-matt", men ikke vi! 

 

V75-3: Takk for maten sier vi. Rangeringen er helt merkelig i dette løpet og det takker vi for. Her skal vi virkelig ta oss betalt på en herlig delikatesse! 

 

V75-4: 8 G. Jerken har vært voldsomt imponerende i sine siste seiersløp. Han er kanskje bedre enn noengang. Blir det ny seier i dag, eller kan han få kamp til døra? 

 

V75-5: 1 Southwind Gizzel har trukket vinnerloddet. Spor 1 og sprint er nok musikk i ørene for Erlend Rennesvik. Blir det tet og slutt for favoritten, eller kan det være duket for skrell? Vi gir deg klar tale! 

 

V75-6: Ulsrud Tea har vært fantastisk i sine siste starter og går fra klarhet til klarhet. Hun har et nytt fint løp foran seg i dag og er det duket for ny seier? Vi har analysen klar! 

 

V75-7: Gulljackpot kronene skal fordeles og her har vi gjort jobben for deg. Vi har vært i kontakt med kusken som har kanontro på hesten sin. Her er det bare å sette seg tilbake i sofakroken og glede seg til løpet. BOOM! 

 

 

Innleveringsfrister Bjerke lørdag 19 januar: 

 

V5: 14.10

 

V75: 15.00

 

V4: 16.06

 

Dagens Dobbel: 16.50

 

Lykke til med dagens V75 spill!