06.02.2019 16:42

V75 Bonus objekter Bjerke onsdag

Bjerke travbane byr nok en onsdag på V75-Bonus. Disse onsdagene pleier som regel å gi bra betalt og dagens omgang er det mange spennende drag som dukker opp innefor V75-rammen. Bankeren i omgangen ga et solid inntrykk forleden og skal normalt ha gode muligheter til å runde denne gjengen. 

Mange fine løp står foran oss på Bjerke travbane denne onsdagen. Vi har gravd dypt i løpsarkivet og funnet en rekke spennende objekter. Bankeren har et veldig fint løp på papiret og skal normalt ha gode muligheter til å runde denne gjengen. 

 

 

Det er ikke store skrellen som skal til på disse onsdagene og i kveld er det mange dype objekter, som ligger i vannskorpen. Vi rangerer opp flere hester, som er alt for lite spilt i forhold til vinnersjansene i sine respektive løp. 

 

Vil du kjøpe dagens tips til Bjerke kan du gjøre det her: https://vinnerbongen.no/pakke/3

 

Vil du være med i et av våre "eksperten" andelslag finner du dem her: https://cdn.rikstoto.no/expert/popup/allgames/00741?R22.dcsRef=https://vinnerbongen.no/eksperten

 

Her er kveldens V75-Bonus overskrifter: 

 

V75-1: Valle Mattis blir klar favoritt i innledningsløpet etter seiersløpet sist. Blir det ny triumf i kveld eller kan det være duket for skrell? Vi har analysen klar! 

 

V75-2: Mange mener dette løpet er åpent, men vi har en klokkeklar idè. Denne hesten har et helt riktig løp på papiret og bør ha en solid sjanse i kveldens løp. 

 

V75-3: Skjetnefaxa har utviklet seg fint igjennom vinteren og går fra klarhet til klarhet. Blir det ny triumf for hoppa i kveld? 

 

V75-4: Vi har fått enorme rapporter på en hest i dette løpet, som har sett strålende ut i sine siste treningsjobb. Kan det være dags for vårt herlige drag i kveld?

 

V75-5: Har gitt et solid inntrykk i sine siste starter og denne hesten har kapasitet langt utover grunnlaget. Bør regnes med topp vinnersjanse. Hvem er det vi tenker på her mon tro? 

 

V75-6: Her har vi en klokkeklar analyse og vi rangerer opp en hest, som vi tror kommer til å gjøre en solid innsats i kveldens løp. Denne er det solid odds i og du vil garantert like det du leser! 

 

V75-7: Humble Hill blir alles redningsplanke, men her skal vi virkelig servere krutt. Takk for maten! 

 

Innleveringsfrister Bjerke travbane onsdag: 

 

V75: 19.00

 

Dagens dobbel: 20.40

 

Lykke til med kveldens spill!