09.02.2019 10:35

Du kan vinne 16 millioner i V75 på Forus

Det var ingen spillere som klarte de syv rette vinnerne på Biri forrige lørdag noe som fører til en solid jackpot på Forus i dag. Drøye 2,5 millioner ligger ekstra i syverpotten noe som gjør at du kan vinne hele 16 millioner om du er alenevinner i V75-spillet i dag på Forus. 

Forus Travbane 

 

(Forus travbane byr på årets første V75, Foto: Eirik Stenhaug NR)

 

Banelengde: 950 meter

Oppløp: 200 meter

 

 

En meget spennende meny står foran oss på Forus denne lørdagen hvor Ulsrud Tea kommer til start og jakter ny seier på hjemmebane. Hun har ingen enkel oppgave på papiret og skal hente tillegg på gode hester. Det er flere åpne løp i omgangen, som kan sørge for solid utbetaling. Gjennom hele uken har vi jobbet hardt i løpsarkivet for å gi deg som kunde de beste forutsetninger til å vinne på hest. 

 

Våre kunder som kjøper våre daglige tips benytter disse i sine egne oppsett, som har ført til en rekke store gevinster den siste tiden. Kanskje det er din tur denne lørdagen? 

 

 

Ulsrud Tea jakter ny triumf på hjemmebane (Foto: Eirik Stenhaug NR) 

 

Vil du kjøpe våre vurderinger til dagens jackpotomgang på Forus finner du dem her: https://vinnerbongen.no/pakke/6

 

 

Forrige helg serverte vi Stensvik Martin som omgangens beste spill, og det var bare marginer som gjorde at vi ikke kom til mål forrige helg. Vi har en rekke spennende andelslag som ligger ute for salg på "Eksperten" og disse kan du kjøpe deg inn  i her: https://cdn.rikstoto.no/expert/popup/allgames/00741?R22.dcsRef=https://vinnerbongen.no/eksperten

3

Her er våre overskrifter til V75-løpene på Forus lørdag: 

 

V75-1: Gigolo blir omgangens store "kommunehest" og kommer til å bli spilt kraftig opp før V75 start. Kan Kolnes traveren true Gaute Lura sin duo? Vi har en klokkeklar analyse og denne kan gi deg et solid forsprang på "salen".

 

V75-2: Oioioi, for en duo vi rangerer i topp. Her har spillerne sovet i timen. Vi har en klokkeklar analyse, som du garantert vil like. Begge er det solid odds i per nå. 

 

V75-3: Omgangens desidert beste objekt kommer ut i dette løpet. Sist helg serverte vi Stensvik Martin, men denne helgen serverer vi dynamitt. Takk for maten! 

 

V75-4: Neslands Faksen blir enorm favoritt og Kåre Refsland har forvandlet hesten til en skikkelig vinnermaskin, men hvordan går det fra startspor 4 i volten? Kan det by problemer? Eller er det grønne lykter hele veien til banken? Vi gir deg klar tale! 

 

V75-5: Nok en herlig delikatesse blir servert. Dette er en voldsomt kapabel traver for grunnlaget og her har hesten et gaveløp på papiret. Kan det være en gave av de sjeldne? 

 

V75-6: Superlativene er brukt opp når det gjelder fenomenet Ulsrud Tea og mye tyder på ny seier i dag på hjemmebane? Eller?

 

V75-7: Millionene skal fordeles og her har vi en herlig analyse og du vil garantert like det du leser. Denne hesten er ikke på 5-på topp!  Takk for maten. 

 

 

Innleveringsfrister Forus lørdag: 

 

V5: 14.10

V75: 15.00

V4: 16.06

Dagens Dobbel: 17.10

 

Lykke til med dagens spill!