15.02.2019 13:08

Halv pris på tipspakke

Denne helgen tilbyr Vinnerbongen halv pris på tips i helgen. Du mottar tips til hele fem baner for kun 399,- kroner. Det inkluderer tips til Örebro fredag (Jackpot), Jarlsberg lørdag (Gulljackpot) og Eskilstuna søndag (Grand slam V75). Vil du kjøpe denne pakken må du ha gjort det innen fredag klokken 19.00! 

Vinnerbongen har mottatt veldig mange hyggelige mailer fra våre kunder, som har vært strålende fornøyde med våre tips og vurderinger. 

 

 

Mange av våre faste kunder benytter seg av våre tipspakker da de komponerer egne spill som, V75, V65, V5, V4, Dagens Dobbel og vinner/plass. 

 

Den siste tiden har flere gitt positive tilbakemeldinger og mange har hentet mye penger i utbetalingslukene gjennom å følge våre vurderinger, noe som er svært hyggelig. Vinnerbongen legger ned ekstremt mye tid i tips utsendelsene som kan kjøpes her på hjemmesiden. Disse tipsene som sendes ut er også "grunnmuren" i alt av spill som selges via "Eksperten". 

 

Nytt fra i år er at vi også tilbyr svenske tips til V64 løpene på kveldene i hverdagene og ikke minst V75 tips til søndagene. Dette har blitt vel tatt imot av våre kunder. 

 

(På lørdag er det Gulljackpot på Jarlsberg hvor du kan vinne hele 18 millioner om du er alenevinner.)

 

Gjennom en uke bruker vi enormt med tid i løpsarkivene og med vårt gode kontakt nett i inn og utland håper vi at tipsene kan gjøre sitt til at du som kunde kan hente mye penger i lukene utover. 

 

Hvis du ønsker å kjøpe vår tips pakke til halv pris kan du gjøre det ved å trykke på denne linken: https://vinnerbongen.no/pakkekampanje/29

 

Når du trykker deg inn på pakken må du fylle ut følgende punkter før du kommer videre til betaling: 

- Fornavn

- Etternavn

- Epostadresse

- Passord

 

Når dette er gjort må du deretter trykke på at du aksepterer Vinnerbongen sine vilkår. 

 

Deretter blir du sendt til betaling. 

 

Håper du kan dra nytte av våre tips igjennom helgen! 

 

Lykke til med spill!