15.02.2019 14:42

Toppbanker på hjemmebane

Biri travbane er vert for løpene denne fredagskvelden. Det er flere klare favoritter i omgangen, men vi skal prøve å felle flere av dem. Vårt beste objekt i omgangen er per nå et 4-5 valg i spillet. Denne hesten har et helt riktig løp på papiret og vi tror hesten er klar for å gjøre en topp prestasjon i kveld. Glem heller ikke jackpot omgangen på Örebro hvor det er mulig å tjene gode kroner i kveld! 

Biri travbane 

 

 

Travbanen ved mjøsas bredd byr på V65 og V5 løpene denne fredagskvelden. Vinnerbongen har jobbet hardt i løpsarkivet opp mot kveldens meny og vi har funnet en rekke spennende objekter, som per nå ikke er mye spilt. Bankeren mener vi skal ha en solid vinnersjanse uansett posisjon! 

 

Denne helgen tilbyr også Vinnerbongen tipspakke for hele helgen til halv pris. Den kan du kjøpe her: https://vinnerbongen.no/pakkekampanje/29

 

Tipspakken inneholder tips til hele fem baner igjennom helgen: 

 

Biri (V65 og V5) og Örebro (V64 Jackpot) fredag

Jarlsberg (Gulljackpot V75) lørdag 

Harstad (V65 og V5) og Eskilstuna (Grand Slam V75) søndag

 

 

Her er kveldens overskrifter til Biri fredag: 

 

V65-1: Forhåndsfavoritten 3 Nemesis Knick er sent strøket noe som åpner opp løpet? eller er det bare grønt lys for 2 Barbarian Division? Vi gir deg klar tale direkte! 

 

V65-2: Malala blir en av omgangens største favoritter. Hoppa til Antonsen har blitt bedre og bedre for hvert løp og har en fin oppgave på papiret. Er det snakk om en klink vinner, eller kan det være duket for skrell? 

 

V65-3: Sirikit jakter den såkalte "stolpen" i programraden. Er det straffespark, eller er det duket for sjokk? Vi byr på en herlig analyse! 

 

V65-4: Tassen H. blir hardt betrodd etter to strålende innsatser. Hesten har gitt et solid inntrykk og har et fint løp på papiret. Er det snakk om en klokkeklar banker, eller kan det være interessant å gå imot?

 

V65-5: Et av våre beste objekter i omgangen kommer ut i dette løpet. Vi liker denne hesten godt og i kveld kan det være dags. Vi har i hvert fall en sterk følelse! Ta rygg og bli med i lukene.

 

V65-6: Et herlig spilleløp avslutter V65-spillet og her har vi en herlig utregningsvinner. Denne vil du garantert like. Ta rygg og bli med på festen! 

 

V5-5: Vårt beste objekt i hele omgangen dukker faktisk opp i V5-finalen. Denne hesten har et latterlig lite grunnlag på konto og skal ha en solid sjanse. Denne vil du garantert like! 

 

 

Innleveringsfrister Biri travbane fredag: 

 

V65:18.55

V5:19.43

Dagens Dobbel: 20.25

 

Lykke til med kveldens spill!