16.02.2019 12:06

Gulljackpot på Jarlsberg

Det har vært vrient å være spiller de siste lørdagene. Ingen klarte syv rette på Biri for 14 dager siden og ingen klarte heller ikke V75-rebusen på Forus forrige helg. Denne lørdagen er det Jarlsberg travbane som er vert og får en meny dem byr på. Fantastiske spilleløp og høy vanskelighetsgrad. Vi gleder oss! 

Jarlsberg travbane

 

 

Banelengde: 1000 meter

Oppløpet: 200 meter

Baneforhold lørdag: God vinterbane

 

 

(Hjemmetrener Eirik Høitomt vant mest løp i 2018 Foto: Eirik Stenhaug)

Hjemmetrener Eirik Høitomt går en spennende lørdag i møte på hjemmebanen Jarlsberg. Han har fått en strålende start på 2019 og kan fort innkassere et par seire også denne lørdagen! 

 

Gulljackpot på Jarlsberg travbane denne lørdagen hvor du som alenevinner kan vinne hele 18 millioner kroner! 

 

Gjennom hele uken har Vinnerbongen jobbet knallhardt i løpsarkivene for å gi deg de beste foutsetninger til å vinne på hest. Gårsdagens tips på Biri var av beste merke. Banker, objektene og luringene innfridde på løpende bånd. Forrige helg serverte vi også strålende info på Glennis Attack, som vi mente kunne være et spennende bankerbud i omgangen. Helgen før serverte vi Stensvik Martin, som omgangens desidert beste objekt. Hesten travet et fenomenalt løp og sørget for jackpot. 

 

 

Denne lørdagen kryr det av spillbare hester i omgangen og vi kan love deg som kunde mye snadder i vårt tipsbrev. Vi lanserer en frisk 1 prosenter, bankeren er av stål og et objekt, som det virkelig lukter svidd av. 

 

Tipsene kan du kjøper her: https://vinnerbongen.no/pakke/6

 

 

Her er dagens V75-overskrifter til løpene på Jarlsberg travbane: 

 

V75-1: En styrkeprøve på hele 3100 meter står foran oss i V75-innledningen. En av omgangens største favoritter kommer ut her i form av 4 Ecu De Mieloui. Er det spill mot åpent mål, elller kan det være duket for supersjokk direkte? Vi har en meget spennende analyse av dette løpet. Trykk kjøp og få enorm info! 

 

V75-2: Et av omgangens desidert beste objekter kommer ut i dette løpet. Denne hesten gir et voldsomt inntrykk i løpsbanen og vi tror denne hesten kommer til å klatre i grunnlagene fremover. Kan det være snakk om en frisk banker? Ja, det tror vi! 

 

V75-3: Snadder fra en annen verden. Vi har kjørt dette løpet i badekaret og gir deg som kunde tidlige gaver. Takk for maten! 

 

V75-4: Falcon Dragon så ut som en rund million sist og har vunnet sportrekningen. Kan virkelig denne hesten tape på lørdag? Vi har en klar analyse av løpet! 

 

V75-5: En herlig startside står foran oss, og hvordan blir dette løpet kjørt. Her kan det være mange utfall. Vi har en spennende løsning på rebusen! 

 

V75-6: Luxury Tile vant sist det var V75 på Jarlsberg og blir klar favoritt på nytt i dag. Hoppa har radet opp med sterke innsatser, men i dag kan hun virkelig få kamp av et herlig objekt! 

 

V75-7: Pengene skal fordeles og vi har et av omgangens beste objekter i finalen. Denne hesten har sett helt MORSK ut i det siste og vi tror det er topp muligheter for at hesten vinner dette løpet. Trykk kjøp og få svaret! 

 

 

Innleveringsfrister Jarlsberg travbane lørdag: 

V5: 14.10

V75: 15.00

V4: 16.06

Dagens Dobbel: 16.50

 

Lykke til med dagens spill og lever spillet ditt før klokken 15.00 !