18.02.2019 14:48

Klosterskogen innleder en herlig spill uke!

En herlig spill uke står foran oss og det hele toppes med Dobbel Jackpot på Bjerke førstkommende lørdag med drøye 5,5 millioner ekstra i potten. Vinnerbongen kommer selvfølgelig til å være på plass på Bjerke lørdag. Først er det Klosterskogen som står for tur og vi byr på en solid banker direkte. Denne har vi vondt for å se tape sitt løp mandag!  

Klosterskogen travbane

 

(klosterskogen byr på løpene denne mandagskvelden)

 

Kveldens omgang på Klosterskogen byr på en rekke klare favoritter. Vinnerbongen har funnet en banker, som har et fint løp på papiret og denne hesten ga et voldsomt inntrykk forleden. Denne har vi vondt for å se tape sitt løp. 

 

(Lars Anvar Kolle er kveldens nøkkelkusk på Klosterskogen. (Foto: Eirik Stenhaug NR) 

 

Flere av de øvrige løpene ser åpne ut og vi byr på et par objekter, som per nå er svært lite betrodd i spillet. Disse kan sørge for bra utbetaling i kveldens V65-omgang. 

 

Kjøper du dagens tipspakke får du også tips til V64-løpene på Halmstad travet. Tipspakken kan du kjøpe her: https://vinnerbongen.no/pakke/1

 

 

Her er kveldens V65-overskrifter til løpene på Klosterskogen: 

 

V65-1: Blir det en duell mellom Jet Voice og No Limit L.A. ? Eller kan det komme et supersjokk fra strek? Vi har analysen klar! 

 

V65-2: Mange formsvake hester kommer ut i dette løpet. Vi byr på en spennende outsider, som per nå er veldig lite betrodd. Dette kan fort være en herlig vinner til gaveodds!

 

V65-3: 2 Glans Tider er omgangens i særklasse største favoritt. Her byr vi dog på et herlig motbud, som nesten ikke er rørt i totoen. Kan være objektet som setter de fleste spillere "sjakk matt".

 

V65-4: Nok et objekt blir dratt ut av hatten i dette løpet. Denne hesten har et veldig billig løp på papiret og klaffer det bare litt med posisjonene underveis, så tror vi denne delikatessen skyller forbi alt og alle nedover oppløpet! 

 

V65-5: 3 Glade Tider imponerte stort i seiersløpet sist og blir klar favoritt i dette løpet. Er det spill mot et mål, eller er favoritten i fare? Vi gir deg klar tale! 

 

V65-6: Pengene skal fordeles i V65-spillet og her byr vi på et herlig drag, som er helt bortglemt av spillerne. Takk for maten! 

 

Innleveringsfrister Klosterskogen travbane mandag: 

 

V65: 18.55

V5: 19.43

Dagens Dobbel: 20.25

 

Lykke til med kveldens spill!