20.02.2019 15:56

Nye delikatesse vinnere på Bjerke

Bjerke travbane byr på en utrolig spennende V75 meny denne onsdagen. Nytt denne onsdagen er at V5 spillet også er tilbake og vi har selvfølgelig tips også til V5-løpene. Til denne runden byr vi på en banker, som vi har klokketro på. Det er også flere meget spennende drag i flere av løpene, som er alt for lite spilt i forhold til vinnersjansene. 

Bjerke travbane

 

Bjerke travbane byr på en herlig V75 omgang denne onsdagen! 

 

De siste onsdagene har det gitt bra betalt på Bjerke. Det tror vi også i kveldens omgang. Vi byr på en banker, som kommer med solide rapporter i ryggen. Det kryr også av spillbare objekter, som er alt for lite spilt i forhold til vinnersjansen i løpene. 

 

Det kryr av spennende menyer utover uken og vi tilbyr tipspakke til redusert pris. Du kan kjøpe tips til 8 baner for kun 599,- kroner. 

 

Vil du kjøpe denne tipspakken kan du gjøre det her: https://vinnerbongen.no/pakkekampanje/30

 

Vil du kjøpe tips til kveldens omgang gjør du det her: https://vinnerbongen.no/pakke/6

 

Her er kveldens overskrifter til løpene på Bjerke travbane: 

 

V75-1: Montèløp innleder kvelden og her kan det bli tempo fra start til mål. Vi har kjørt løpet i "badekaret" og vinneren er klar. Trykk kjøp og få klar tale! 

 

V75-2: Et herlig ess blir dratt ut av erme i dette løpet. Inntrykket forleden var prima og dette er en traver vi forventer skal kjempe om seieren. Takk for maten! 

 

V75-3: Favoritten Stumne Lyn er strøket fra løpet, noe som åpner opp denne avdelingen? Eller kan det være duket for en delikatesse? 

 

V75-4: Whisky Voice blir klar favoritt i dette løpet. Kan vi feire med en Whisky etter V75-4 er kjørt? 

 

V75-5: Eiken er en av omgangens største favoritter. Er det snakk om en vinner, eller kan det være duket for et supersjokk? Vi har analysen klar! 

 

V75-6: Et åpent løp mener mange, men vi har en herlig analyse klar. Trykk kjøp og få en herlig vurdering! 

 

V75-7: Pengene skal fordeles og her har vi en enorm følelse på en hest, som ga et herlig inntrykk forleden. Dette kan være en klink vinner. 

 

Innleveringsfrister Bjerke onsdag: 

 

V75: 19.00

V5: 20.25

Dagens Dobbel: 20.45

 

Lykke til med kveldens spill!